SHOKE 473 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Nick: SHOKE Powód rezygnacji: Wyjazd do pracy w następnym tygodniu (na 3 miechy) więc nie będę miał za dużo czasu dla siebie, a co dopiero na adminowanie i sprawdzanie działu próśb o UB. Wszystko wynikło w ten weekend więc sam się tego nie spodziewałem. Cos od siebie: Dziękuję @-_- za danie szansy i Przepraszam Cię że to tak wyszło. No i pozdrawiam wszystkich. Jak będę miał chwilę będę zaglądał na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 5 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nie wiem czemu tego nie widziałem xD Serio musisz zrezygnować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 @-_- Niestety tak... jak widać moja aktywność jest mniejsza, ale jeszcze jestem w PL Jak wyjadę to ta aktywność będzie prawie że zerowa więc z mojej perspektywy nie widzę sensu żebym dalej był na tej posadzie. Może znajdą się jeszcze osoby chętne na AB i to aktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cóż jeżeli nie będziesz miał czasu na serwer no to trudno, powodzenia życzę w pracy! Trzymaj się mordeczko! Przyjmuję rezygnację, mam nadzieję, że wrócisz na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 6 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Kurde, to lipa. To daj mi znać na PW kiedy jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi