Netherslay 171 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nick: NetherslayPowód: W czasie roku szkolnym mieszkam w internacie, stacjonarki do niego nie wezme, a mój śmieciowy laptop nawet nie odpali cs'a.Czas nieobecności: Do końca roku szkolnego.Coś od siebie: Wciąż będę aktywny na weekendach, nadal będę regularnie przeglądał forum jak i pomagał w rozwoju serwera przez steama czy facebooka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Noo.. nie wiem.. Poczekamy zobaczymy Na tą chwilę przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jak mass być na serwerze tylko 2/7 możliwego czasu w tygodniu (pewnie nie zawsze) to czy Wgl warto? No ja wiem permisje itd., ale po prostu zajmujesz miejsce osobom które grałyby regularnie. Na innych serwerach tacy gracze po prostu rezygnują jeżeli nie dadzą rady grać. Radzę się zastanowić opiekunowi jak i właścicielowi, bo to trochę śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi