eqk 440 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nick: eqkPowód rezygnacji: nauka, sprawy prywatneCos od siebie: Przepraszam, że rezygnuje w tak szybkim czasie, ale 3x w tyg mam lekcje do 15, 2x do 14, do tego dochodzą zajęcia dodatkowe i życie prywatne i po prostu nie będę miał czasu. Na forum też nie będę witał często, prawie wcale. Dziękuje za danie mi szansy i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 To się żeś sprawdził.. Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 LoL XD No bo kończenie zajęć o godzinie 15 naprawdę utrudnia wbicia na krótką chwile na serwer. Ja miałem lekcje od 12 do 20 i nie narzekałem. Zastanów się czy jest naprawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi