SzybkiBill 0 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nick: SzybkiBillLink do SSów: ---Wycinek z konsoli(bez IP)*: ---Serwer: JailBreak CS:GOLink do bana: http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=SzybkiBill&advType=name Grałem na serwerze pierwszy raz, nie zauważyłem podpunktu 1.21 w regulaminie, a komendę mam włączoną automatycznie. Proszę o zmniejszenie czasu kary. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Niech Opiekun wypowie się na temat tego UB. @KonWoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Zgadzam się na ub Drugiej szansy nie dostaniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi