【HaNyS】 80 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dobry Wieczór Wszystkim Na wstępie mówię jeżeli dotarłem do złego działu to najmocniej przepraszam. Przejdę do sedna mam dla was pytanko, Jaki byście mi polecili hosting TS3? Chcę ogarnąć jakiegoś tsika nie drogiego, coś najtańszego na rynku co tylko możliwe, Tsik miałby być tylko dla moich znajomych żebyśmy mieli sobie gdzie pogadać czyli coś takiego ala do 20,30 slotów nie więcej Czekam na odpowiedzi, z góry Dziękuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Korzystaj z czegoś pewnego, a nie taniego. Widać jednak, że to ma być mały ts, to polecam pukawke chyba bo sloty są dość tanie, ale jeżeli chcesz coś pewnego, to polecam net-speak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 14 godzin temu, -_- napisał: Korzystaj z czegoś pewnego, a nie taniego. Widać jednak, że to ma być mały ts, to polecam pukawke chyba bo sloty są dość tanie, ale jeżeli chcesz coś pewnego, to polecam net-speak Zajrzałem teraz na pukawkę no i wydaję się spoko Przemyślę sobie jeszcze co i jak no i najwyżej sobie dobiorę, a jak ktoś może to jeszcze może podeslać jakieś 2/3 propozycje i temacik można zamknąć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Jeśli to ma być prywatny to załóżcie sobie jakiś darmowy [freeteamspeak.pw] Albo po prostu rozmawiajcie u nas @【HaNyS】 pisz na pw nie raz się takimi rzeczami zajmowałem Edytowane 7 Września 2017 przez *Devix* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dnia 6.09.2017 o 01:57, -_- napisał: Korzystaj z czegoś pewnego, a nie taniego. Widać jednak, że to ma być mały ts, to polecam pukawke chyba bo sloty są dość tanie, ale jeżeli chcesz coś pewnego, to polecam net-speak Dzięki za radę zakupiłem sobie na Net Speaku Byłby ktoś chętny na malutką pomoc dot. Kilku rang? Chodzi o Roota SSA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Dnia 6.09.2017 o 01:57, -_- napisał: Korzystaj z czegoś pewnego, a nie taniego. Widać jednak, że to ma być mały ts, to polecam pukawke chyba bo sloty są dość tanie, ale jeżeli chcesz coś pewnego, to polecam net-speak Mam jeszcze jedno pytanko, wy pewnie macie VPs'a TS3, hmm kupiony na net-speaku? Polecisz go czy jakis inny hosting który oferuje dobre VPSy? Z góry Dzięki j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Da się przeżyć, ale nie jest to jakiś super sprzęt. Zawsze polecam firmę hosteam.pl. Z tych maszyn korzysta też net-speak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Doszły do mnie również też wiadomości coś o hostingu lvlup.pro ponoć w porządku również u nich to wygląda, dogodne ceny, lecz ponoć support niszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi