_Hades 60 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) 1. Nick: Hades 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/695276 8. Parę słów o sobie **: Chodzę do technikum, sporo jeżdżę na rowerze, na codzień spokojny i wesoły chłopak ze mnie, jestem ogarnięty. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Aktualna administracja coś mniej aktywna, w GO jeszcze admina nie miałem, a chcę się rozwijąć. Mawiają mi że nadaję sie na admina. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:146946799 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Wszystko jest zależne od szkoły lecz jestem aktywny i znaje te 1-2h dziennie, dam nawet radę dłużej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni roboczy - wieczorami, weekendy zdarza sie ze cały dzień siedzie, z przerwami oczywiście. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W CS;GO nie ale w 1.6 owszem Edytowane 9 Września 2017 przez Op0rNiK0W 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony1994 7 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Jestem na NIE ponieważ placze jak go zabije i skakal po TXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noxu 0 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Jestem na tak ponieważ często widuje go na serwerze i moim zdaniem idealnie nadaje się na administratora. Edytowane 10 Września 2017 przez Noxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Na Tak Hades jest opanowanym chłopakiem umie zachowac dystans i ogółem pozytywnie go widze na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszalot spermacetowy 13 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Jestem na tak Hades idealnie pasuje na administratora ponieważ często widuję go na serwerze można z nim normalnie pogadać jest opanowany i pomaga nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi