Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 6 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Poprawienei bugu ze zwinnością scavengera Poprawiono zliczanie DMG z adrenaliny Poprawiono wielkość Fireball Poprawiono bełty Post będzie aktualizowany Wgrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 8 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Nowa aktualizacja Lowca: Wersja beta nowych "pułapek" łowcy - rzucenie granatu PPM spowoduje, iż zostanie on w danym miejscu jako pułapka Usunięto dwa tryby dla pułapek i zostaje teraz jeden - wybuch. Poprawiono rozwój za manę Poprawiono zliczanie questow Dodano nowy item: Opończa Oszustwa ( @Leśny ) Update wejdzie dzisiaj w nocy. Wiem że aktualizacja jest mała, ale na ten moment mam strasznie mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 12 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Kolejna aktualizacja Poprawiono pułapki na Łowcy (spamowanie PPM) Poprawiono bełty Dodano specjalny zestaw pytań w informacji dla questa numer 4, czyli quest z runą. Jeżeli gracz dobrze odpowie na jedno z pytań, otrzyma runę. UWAGA: Można losować pytanie raz na rundę, a pytań jest aż 10 i tylko dla tego questa Zniewolony ( @Leśny ) Poprawiono jego DMG z okrzyku Dodanie mu magicznego pancerzu, który odbija fireball, kule andariela, kule niebios, pułapki łowcy, rakiety Usunięto trzęsienie ziemi Zaktualizowano rozwój za manę Każda osoba, która rozwinęła za manę trzęsienie ekranu, straci to rozwinięcie, ale mana zostanie zwrócona (150 many) Aktualizacja wejdzie w nocy ze środy na czwartek, a wraz z nią event. Powiększony drop run oraz złota (info w krótce) Aktualizacja wgrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Kolejna aktualizacja Ninja Poprawiono opis za manę (brak informacji o DMG z noży dla HS) Zmieniono rozwój many (poprawiono drugi rozwój związany z DMG) Powiększono DMG z rzucanych noży oraz lekko jego szybkość + poprawiono jej lot Kamienne Spojrzenie Aldura blokuje teraz oślepienie z itemów oraz klas, które takiego skilla posiadają Skok paladyna działa teraz na bind sm_skill Baal może teraz przyciągać na większą odległość z haka Zaktualizowano regulamin (chodzi o gildie) Poprawiono podwójne ammo dla Sługi Poprawiono BH Upadłego Poprawienie zasięgu dla Pioruna dla klasy Sługa Zapisywanie w logach gildiii informacji o oddanym gold oraz wyrzuceniu gracza Zaktualizowano cennik dla loterii oraz zmieniono szanse na dany los i ich wielkość Aktualizacja wejdzie w nocy z piątku na sobotę Update wgrany o 12:25 24.03.2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wyłączenie serwera NDM w dniu 25.03 Serwer został wyłączony ze względu na pewne problemy + zaktualizowanie logów pod względem bugowania danych rzeczy. Dodatkowo sprawdzę kto nabijał w tym czasie exp/gold itp rzeczy. Oczywiście konta tych osób zostaną zresetowane. Konta osób, które sprawdziłem z ostatniego dnia i które korzystały z dodawania botów, zostały całkowicie zresetowane (wszystkie ich konta) ze względu na próbę oszustwa. Dodatkowo u niektórych zostały cofnięte goldy. Uważam, że reset całego konta, to najgorsza kara. Jeżeli ktoś uważa, że inna osoba nie została pociągnięta do odpowiedzialności, a to robiła, proszę napisać na PW i podać czas. Sprawdzam logii pod kątem przechodzenia z team na team, a więc doprowadzenia do tzn bugu, więc nie będę karał osób, nie biorących w tym udział - które nie wykonywały danych czynności. Poprawiono pytania w quescie dla runy Dodano blokadę na boty Poprawiono autobh na serwerze Dodano zliczanie DMG ze skilli Poprawiono obszar wybuchu dla Demonologa Poprawiono resp dla osoby wskrzeszonej (BETA) Poprawiono podwajanie amunicji dla Sługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 26 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Kolejna aktualizacja Poprawienie longjump na Paladynie (korzystanie ze spacji) Poprawki w kodzie związane z expem Wprowadzenie "multijęzyczności" - zaczynam niedługo pracę nad tłumaczenie ważnych elementów - język angielski Poprawienie HP dla Upadłego z 3 na 5 Dodano do sklepu za złoto item Odzienie Anioła Poprawka wejdzie dopiero z poniedziałku na wtorek ze względu na pewne utrudnienia + wracam dopiero w poniedziałek do siebie, a wiec nie mam czasu tego ogarnąć na juz Na razie plan wygląda tak. Język angielski ogarnę sam, tłumaczenie idzie w dobrym kierunku i na razie wszystko przebiega dość prosto. Z niemieckim jest problem, a ja sam też nie chcę szukać kogoś w sieci, kto wyłudzi ode mnie jak najwięcej pieniędzy. Planuje też ten język, bo jednak wiem, że tacy gracze też chętnie wchodziliby na serwer. Zobaczymy czy coś się zmieni w przyszłości. Reasumując, Planowane wersje moda: polski, niemiecki, angielski. Około 30% tekstu przetłumaczono już na język angielski. Pierwsza wersja wpadnie najpewniej jutro. *Update wgrany* EVENT: Zwiększona dwukrotnie szansa na drop runy 120% expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Kolejny update: Poprawiono skok paladyna Poprawiono HE dla Diablo (zadawanie DMG oraz wykrywanie broni) Przetłumaczono 15% wiadomości na język angielski WGRANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kolejny update Zabójca - poprawiono startową statystykę Zmiana klawiszy dla skoku Paladyna (Shift+spacja) Zmniejszono zasięg wybuchu Demonologa Kula niebios u Nihlathaka dostępna tylko na nóż+r *Tłumaczenia ciąg dalszy* - Przetłumaczono: Menu ze statystykami Resetowanie statystyk Drop itemów Ładowanie skilli Info w HINT Info z ataku Użycie haku Menu ze skillem Baal Menu ze skillem Talica Menu ze skillem Lowcy Premia rundy itemów Runy Zloto itd, itd UPDATE WGRANY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Aktualizacja Kolejna poprawka dla tłumaczeń Zniewolony - dodano blokadę dla fali khazra, duriela, błyskawicy oraz pioruna, a także fali samego zniewolonego Poprawienie wielkości plazmy UPDATE WGRANY, LECZ DZISIAJ JESZCZE WEJDZIE JEDEN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Kolejna aktualizacja Poprawienie przenoszenia exp Kolejne tłumaczenie tekstu z moda. Nie licząc opisu itemów i klas, jestem już na tzn finish Usunięcie zbędnego kodu UPDATE WGRANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Kolejny update Zaktualizowałem stare tłumaczenie (Update translate) - Thank you @stona Skończyłem tłumaczenie rozwoju za manę Poprawiłem też trochę kod przy informacjach UPDATE WGRANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Testy przebiegły pomyślnie, a więc: Wprowadzenie kodu odpowiedzialnego za tłumaczenie itemów i klas Znowu pozbyłem się zbędnego kodu + zaktualizowałem niektóre skille klas Opis klas jest już prawie w całości przetłumaczony (wersja beta) Optymalizacja serwera Przetłumaczono na język angielski opisy run [EN] Test new translaton for classinfo and iteminfo Delete useless code + update some class skills Classinfo is almost translated (thank you @stona) server optimization Description of runes has been translated Aktualizacja wejdzie 17.04.2018r. po godzinie 23:30 UPDATE WGRANY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Aktualizacja Poprawienie itemu Długie Skoki Przetłumaczenie na język angielski itemów EN Improvement item: Długie Skoki Description of items has beend translated UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Update Poprawienie tłumaczenia Poprawienie skilla Paladyna (tzn long jump) Poprawienie kodu odpowiedzialnego za podpalenie z fali ognia Khazry4 EN improvement translate fix skills Paladyn (long jump) fix code Khazra burn - wave of fire UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Aktualizacja która wejdzie dzisiaj w nocy: rozpoczęto tłumaczenie gildii oraz questow Zaktualizowano kod odpowiedzialny za nadawanie umiejętności przedmiotom Poprawiono sklep z przedmiotami EN Translation: Quest and guild Updated code responsible for skills items Updated item shop UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Błąd z wykonaniem quest oraz z zapraszaniem do gildii został naprawiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Update Gildie oraz questy został w pełni przetłumaczone Dodano komendę !toplvl (TOP 15 LVL) EN The Guilds and Quests have been "fully" translated Added command !toplvl (TOP 15 LVL) UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 4 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Aktualizacja Dodanie komendy !malamapa Naprawiono błąd z bugowaniem ammo dla xm1014 na siewcy Zmniejszono szansę dla broni xm1014 [EN] Added command !malamapa Fixed bug with ammo for xm1014 on the class: Siewca The chance for weapon "xm1014" has been reduced Aktualizacja wejdzie dzisiaj w nocy! UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 16 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Aktualizacja Sługa: dodano blokadę dla dropu itemów co rudnę XM1014 -> zmniejszona została szansa dla tej broni Zaktualizowano kod odpowidzialny za HE dla Diablo [EN] Sluga: added block for drop item every round XM1014 -> the chance for this weapon has been reduced Updated code DMG HE for Diablo UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 [PL] Item Rakieta: zwiekszono przerwę pomiędzy wystrzałem Poprawione zostały niektóre skill za złoto dla klas, których to dotyczy [EN] Item Rocket: increased delay Fixed someone skills of classes in Gold Shop UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 [PL] Nowy pasek ładowania z poziomu HUD Dodanie do klasy Diablo 1/7 na obrócenie wroga o 180 stopni Dodanie specjalnej opcji z włączaniem eventów z różnymi ratami [EN] New loading bar in HUD New skills Diablo: 1/7 chance to turn the enemy 180 degrees added event ratio Przerwa techniczna od 06.06.2018 21:30 do (max) 07.06.2018 14:00. Zaczynam wprowadzać to co zrobiłem + sprawdzać to UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 [PL] Poprawiono szansę na obrócenie wroga dla Diablo [EN] Fixed chance to rotate the enemy screen for Diablo UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dodano event związany z mundialem (piłki) Dodano możliwość resetowania punktów gildiiu usunięto ładowanie na nożu u Diablo Dodano blokadę na zakup HP (raz na rundę) Poprawiono widzialność u Zjawy z 5 na 10 za ulepszenie UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Poprawiony został kod odpowiedzialny za HUD z ładowaniem Dodano blokadę mająca na celu utrudnić nadużywanie skilli podczas strzelania. Chodzi o tworzenie bindów z atak+skill na raz UPDATE WGRANY / SERVER HAS BEEN UPDATED 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wiele osób zgłaszało problem z Baal i Khazra, gdzie Khazra nie mógł podpalać Baal. Sprawdziłem to i jest to fake info. Czysta klasa Baal jest podpalana przez Khazra i sprawdziłem to z bronią jak i ze skill. Poprawiłem quest z 4000 DMG Deagle na 4000 DMG z Elite Poprawiłem info o blokowaniu BS Naprawiono piorun u Sługi Poprawiono pasek ładowania, który można było łatwo zbugować na Słudze Poprawiono kod odpowiedzialny za niewidzialność u Zjawy oraz Zniewolonego. Dodano też informację o tym kiedy powinniśmy być niewidzialni,a kiedy widzialni Dodam jeszcze info, że Talic, a raczej jgeo aura działa poprawnie. Sprawdziłem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi