Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Powracamy z naszym codziennym Pytaniem Dnia! A dzisiejsze pytanie brzmi: Co robiłeś w wakacje i jak Ci one minęły? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Zniszczyłem życie kilku osobom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Grałem w komputer, ch###wo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Pracowałem, żeby mieć co w koperte włożyć na wesele siostry :_: Edytowane 11 Września 2017 przez Masakracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 uratowałem horom curke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Ciężko pracowałem za granicą ale nie żałuję i było super Edytowane 11 Września 2017 przez Mercus** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Szpital, rehabilitacje, zabiegi, picie, granie i tak w kółko przez 2 miesiące :V Edytowane 11 Września 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Granie dzien w dzien, wyjscie z kumplami czy to na grilla czy to cos lyknac, i tak dzien w dzien... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Praca na Regałąch w firmie regalbau Bochum w Niemczech miejscowosc Berkamenn 20 km od Dortmundu 80 km od Holandi ogółem bajka tylko praca ciężka 120 kg regał to nie tak lekko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wakacje średnio minęły, niewykorzystany/utracony urlop więc wakacji raczej nie było i nawet po okresie wakacyjnym nie będzie wolnego prędko. Cały czas praca, po pracy drobne wypady w lasy z ekipą czy to długie spontaniczne spacerki z psiakiem ; ) oczywiście nie mam zamiaru pisać o alkoholu bo przecież ja nie piję, abstynencja czasu na grańsko w komputery nawet nie było, jedynie rozmówki na timspikach trzy. Poniekąd był to czas poznawania bardzo fajnego towarzystwa, nie ukrywam że dzięki nim nabrałem pewności siebie/śmiałości, pomimo że są to osoby z ,,internetu,, właśnie z tej sieci i bardzo za to dziękuję ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 To tak: Spędziłam trochę czasu w Warszawie. Później spontanicznie poleciałam na tydzień do Paryża. (Tak spontaniczne, bo bilety kupiłam tydzień przed wylotem xD) Spędziłam jeszcze kilka dni poza domem, później już tylko leniuchowanie w domu, pomoc rodzicom. Szukanie pracy. Więc, podsumowując to spełniłam swoje największe marzenie, odpoczęłam solidnie od tej maturki, stresów i ciągłej harówy. XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi