Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) OBRAZ I - Wspomnienia z dzieciństwa Dobrze pamiętam wszystkie moje nieprawdziwe przygody z dzieciństwa. Wszystkie były niezwykłe i zmyślone. Natura była częścią mojego życia w tamtym czasie i wywarła na mnie wielki wpływ. Dlatego właśnie, aby uhonorować te piękne chwile, powstał obraz "Wspomnienia z dzieciństwa", który już do końca moich dni będzie mi przypominał jakim byłem przegrywem. Edytowane 11 Września 2017 przez Jeremaya vi Rey 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Muszę Ci przyznać, że masz to coś... Potrafisz przelać uczucia na obraz/grafikę i chwytasz tym swoich odbiorców za serca. xD Twórz dalej i nie zmieniaj stylu, bądź wyjątkowy w tym co robisz. ^^ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 to juz sa jaja do kwadratu, jak to gorsze od prac sikłela... ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Piękny rysunek widać że się starałeś i nie robiłeś tego na odwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jak już pisał Patryk masz to coś, widać że rysunek robiony prosto z serca. Nic dodać, nic ująć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nienawidzę Cie, co to za galeria ja sie pytam? Nie zamknę Ci jej tylko dlatego, że historyjki next mnie ciekawią XD. WIECEJ, WIECEJ nabijaczu lajków Dnia 12.09.2017 o 13:45, krzychux napisał: to juz sa jaja do kwadratu, jak to gorsze od prac sikłela... ;/ EE nie piszmy o nieobecnych. Nieładnie. PS Dawaj Jeri, ale weź nie rób w paincie ja Cie proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Przepiękna praca.Obecni graficy powinni brać z ciebie przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 OBRAZ II - Komedia Obraz ten może wydawać się zwyczajny, ale w niektórych kręgach wyraża więcej niż tysiąc słów. Kapitan James Tiberius Kirk wiele razy uratował mnie z dołka depresji. Polecam przestudiować serie Star Trek Nowe Przygody, aby tak jak ja być nieświadomym życia debilem. Pozdrawiam @Weronikaa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Dajesz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ang9lek 66 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Piekne poprostu piekne 10/10 az sie poplakalem ;-;bo takie to piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Mistrz painta na forum XD Fajne prace ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi