Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Witam, Mam pytanie, ile osób siedzących na forum korzysta z naszego DM? Chciałbym jakoś go ogarnąć i potrzebuje aktywnych osób, które będą grać na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Ja korzystam z naszego DM Ps. Można dodać kupno rezerwacji slota Edytowane 12 Września 2017 przez Polar 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Tylko jedna osoba się odezwała, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 @-_- ostatnio zacząłem przed mm'em rozgrzewać się na naszym DM. Najbardziej spodobało mi się to, że zablokowany jest radar i teamtowe wh. Mógłbyś ten plugin udostępnić JB CS:GO. a no i tak zapomniałem o najlepszej rzeczy 128 tick! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 W sumie wczoraj udało mi się wbić na serwer i mi się bardzo spodobał, tak więc jak będzie potrzebna pomoc to spróbuje pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) @-_- Proponuje dodać tłumaczenie na język angielski ponieważ na DM gra bardzo dużo obcokrajowców. @-_- jeszcze mozna dodać muzyke np jak strzelimy HEADSHOTA. Edytowane 15 Września 2017 przez Polar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 na nowym dust2 są zbugowane respy nie można sie ruszac i sie wisi w powietrzu .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dobrze że czuwasz (jak zawsze). Dzisiaj w nocy jak znikną graczę, ogarnę nowe spawny na ALL mapach Dziękuje CI bardzo, bo to kolejny raz gdy informujesz o problemach na tym serwerze #EDIT NA RAZIE USUNĄŁEM DD2 Spawny zaktualizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 cały czas to samo zbugowane respy nie można się ruszać na dust2,,, a na inferno to samo co kiedyś respisz się w teksturach albo za mapą bez sensu,, nie lepiej dodać normalne mapy typu cache, train itp ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Podaj mi proszę te miejsca, w których się bugujesz. Korzystałem z komendy na skakanie pomiędzy spawnami i tam gdzie mnie rzucało, zawsze mogłem biec do przodu (miałem wciśnięte "W" by sprawdzić czy gdzieś się buguje). Co do inferno to sprawdzę. Nowe mapy można dodawać w propozycjach, ale też nie chcę od razu dodać pierdyliarda map, a każdą po kolei by sprawdzić na której gracze nie grają. Mogę też dodać całkowity random spawn, ale będziecie musieli sprawdzić czy to nie niszczy gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Zgodze sie z @Maniak respy są zbugowane itd. Jak dla mnie przydało by się dodać maksymalnie 3 nowe mapy de_cobblestone De_train De_cahce Ps. Jakbyś mógł @-_- dodać dział z propozycjami odnośnie DM. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 na dust2 to jak pamiętam to za niebieskim kontenerem jest bug nie można się ruszac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tylko tam? Czy są jeszcze jakies? Na inferno też możecie powiedzieć gdzie mniej więcej jest bug Dodam nową mapę dzisiaj w nocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) A więc tak na dd2 zauważyłem tylko ten bug za niebieskim kontynerem jest bug (nie mozna się ruszać) Inferno: respisz się w czarnej scianie (nwm gdzie to jest) pisze to coś takiego: ''[Anticamp] Player: PoLaR #Fiksu guarda :** is camping with knife_t'' są bardzo dziwne dzwięki w tle (ogl się bugują) Na respie Ct respisz sie za murem na respie tt respisz sie też za murkiem pod wodą w Ruinach respisz się za cementem jak narazie tyle tylko zauważyłem. prosze @-_- Edytowane 22 Października 2017 przez Polar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Zaktualizowałem spawn na : de_dust2 de_cache de_inferno Dodałem de_cache 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 a i nie dało by rady ograniczyć ilość AWP ? nie wiem np. po 2-3 na team ? bo jak gra 25 osób a jest 20 graczy z awp to troche się można wkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 @Maniak Był już kiedyś temat. Jest to serwer deathmatch, a konkretnie służy się do rozgrzewania, więc nie widzę sensu ogarniczania awek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) @Maniak w sumie masz racje potrafi to naprawde wkurzać, jak co chwile jakieś typy siedzą skapione z awp i cię ciągle zabijają. Ale to jest serwer DM (na którym się rozgrzewasz i możesz grać każdą bronią) , a nie ONLY DD2 (gdzie masz blokoa na awp) Edytowane 28 Października 2017 przez Polar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 jak chcesz sie "rozgrzać" z awp to idziesz na serwer only awp czy tam coś innego,,, ja nie widzę problemu żeby ograniczyć,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Moim zdaniem nie ma co ograniczać, bo nie jest to Only dd2 lub coś takiego, tylko DM, a tu możesz się rozgrzać Z KAŻDEJ broni i i tak nie gra się drużynowo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Widzę, że zdania są podzielone. Też myślałem nad modem z AWP i wtedy mógłbym calkowicie usunąć to AWP. Pomyślę co zrobić z tymi AWP na DM i dam znać za około tydzień w tym temacie 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi