Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Zmiany.

Kasia!

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Według mnie, to trzeba ten spis zrobić od nowa, ponieważ te brązowe "paski" jak dla mnie wyglądają nieestetycznie. Druga sprawą jaką chce poruszyć, to jest dział: "Ważne Rozmowy". Jak dla mnie ten dział powinien być w kąciku, dlaczego? z bardzo prostego powodu, ten dział w ogóle nie pasuje do Hyde Parku. Z tego co mi się wydaje Hyde Park ma być raczej, tą luźniejszą stroną forum, a sam temat wskazuje na poważne rozmowy. I trzecią rzecz, czyli spisy. Czy nie będzie problemu jeśli je wszystkie zaktualizuje?

27 minut temu, Lift12 napisał:

Według mnie, to trzeba ten spis zrobić od nowa, ponieważ te brązowe "paski" jak dla mnie wyglądają nieestetycznie. 

Edytuj po prostu. ;) 

Co do działu "Poważne rozmowy" to już niech się też @Marina. wypowie.

Aktualizuj do woli.

W dniu 22.11.2017 o 19:54, Lift12 napisał:

Według mnie, to trzeba ten spis zrobić od nowa, ponieważ te brązowe "paski" jak dla mnie wyglądają nieestetycznie.

Edytować wystarczy

Druga sprawą jaką chce poruszyć, to jest dział: "Ważne Rozmowy". Jak dla mnie ten dział powinien być w kąciku, dlaczego? z bardzo prostego powodu, ten dział w ogóle nie pasuje do Hyde Parku. Z tego co mi się wydaje Hyde Park ma być raczej, tą luźniejszą stroną forum, a sam temat wskazuje na poważne rozmowy.

W sumie mam w planach usunąć q&a i za to można by było dodac ten dział

I trzecią rzecz, czyli spisy. Czy nie będzie problemu jeśli je wszystkie zaktualizuje?

Aktualizuj, no problemo

• 4 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności