Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 To tak piszcie tu jakie chcecie zmiany w dziale, albo co tam chcecie. No.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jestem za zmienieniem lidera tego ugrupowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dobra Kasi co dokładnie mam zrobić w tych działach? Przejrzeć tematy? I zrobić i zaktualizować spisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Taaak! + chcę tez wiedzieć co chcielibyście zmienić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 To raczej podlega Poważnym rozmowom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Według mnie, to trzeba ten spis zrobić od nowa, ponieważ te brązowe "paski" jak dla mnie wyglądają nieestetycznie. Druga sprawą jaką chce poruszyć, to jest dział: "Ważne Rozmowy". Jak dla mnie ten dział powinien być w kąciku, dlaczego? z bardzo prostego powodu, ten dział w ogóle nie pasuje do Hyde Parku. Z tego co mi się wydaje Hyde Park ma być raczej, tą luźniejszą stroną forum, a sam temat wskazuje na poważne rozmowy. I trzecią rzecz, czyli spisy. Czy nie będzie problemu jeśli je wszystkie zaktualizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 27 minut temu, Lift12 napisał: Według mnie, to trzeba ten spis zrobić od nowa, ponieważ te brązowe "paski" jak dla mnie wyglądają nieestetycznie. Edytuj po prostu. Co do działu "Poważne rozmowy" to już niech się też @Marina. wypowie. Aktualizuj do woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 aha, napisałam a się nie wysłało chyba XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 W dniu 22.11.2017 o 19:54, Lift12 napisał: Według mnie, to trzeba ten spis zrobić od nowa, ponieważ te brązowe "paski" jak dla mnie wyglądają nieestetycznie. Edytować wystarczy W dniu 22.11.2017 o 19:54, Lift12 napisał: Druga sprawą jaką chce poruszyć, to jest dział: "Ważne Rozmowy". Jak dla mnie ten dział powinien być w kąciku, dlaczego? z bardzo prostego powodu, ten dział w ogóle nie pasuje do Hyde Parku. Z tego co mi się wydaje Hyde Park ma być raczej, tą luźniejszą stroną forum, a sam temat wskazuje na poważne rozmowy. W sumie mam w planach usunąć q&a i za to można by było dodac ten dział W dniu 22.11.2017 o 19:54, Lift12 napisał: I trzecią rzecz, czyli spisy. Czy nie będzie problemu jeśli je wszystkie zaktualizuje? Aktualizuj, no problemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Zamykam temat tyralni. Nie ma sensu jej tworzyć gdyż nie ma większości głosów na tak. Będę pisać jeśli wpadnę na coś innego chociaż bez laptopa mam małe pole popisu ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi