Zygus 2 407 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Twój Nick: BaD BoY Nick oskarżonego i (admin/gracz)?:Emzi Raper (admin) STEAM_ID oskarżonego (konsola status): Niepotrzebne Data i godzina zdarzenia:Dziś,godzina nieistotna Dowody (demko/świadkowie):http://275692.hltv2.pukawka.pl/hltv-1709141927-de_dust2-1505410020-1505411580.zip Skargę piszę ze względu na zerową wiadomość o odróżnianiu Dobrego gracza od czitera,chociaż było widać jak owy gracz gra na aimie,później wh Czas podany w minutach akcji demka z HLTV. 3:00 - 5:00 Gracz odpalony ewidentny aim Admin nie ma zamiaru go sprawdzić 5:00- Gracz włącza Wh 6:40 - Gracz Porky wysyła adminowi zgłoszenie na u@ a admin twierdzi,że gracz czysty chociaż widać ewidentnie aima i Wh 7:40 - Admin ponownie dostaje zgłoszenie na czitera,ale dalej twierdzi,że gracz jest czysty Dopiero po połowie czasu gry na mapie dd2 Admin banuje Gracza,najprawdopodobniej przez spam na u@. (można sprawdzić logi) Rozumiem,że Admin to nie robot ale,żeby po 15 minutach banować za czity,nawet nie wiem po co dawał te SS-y skoro było widać jak na Aim grał... Proponuje Ci @Rapcio Zobaczyć filmiki na you tube jak wygląda AIM,bo po tej sytuacji wynika,że twoja wiedza jest zerowa. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Zygi dobrze ze napisales skarge. Jesli admin nie reagowal tylko sobie gral to nalezy mu sie kara.... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 @Zygimam prawo Twierdzić że jest ten dany gracz czysty znałem dużo graczy z tak ułożona ręką ze można z łatwością pomylić z aimem według mnie gdy patrzyłem grał zupełnie czysto przewidywalni byliście wiec za bardzo nie zwróciłem uwagi momentami patrzyłem czy ma podbicie i ewidentnie podbicie miał jeżeli tak bardzo przeszkadza Ci ze jestem adminem i sadzisz ze sie nie nadaje na to stanowisko to przykro mi to słyszeć ale moim zdaniem masz prawo tak sądzić .Tyle w tym temacie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Oglądając demko widać od razu że, gracz pod nickiem "majun123" jest odpalony, tak jak Zygi lekko rozpisał od minuty 3:00 zaczyna latać na aimie, potem odpala Wh więc multihack poleciał bardzo. Wszystkie akcje w tym demku są praktycznie spalone To nie pierwszy raz, kiedy nie reagujesz na zgłoszenia graczy na u@, więc moim zdaniem powinieneś to poprawić Wracając do skargi, oczywiście jest słuszna i ją przyjmuje i otrzymujesz ostrzeżenie, mam nadzieję ze poprawisz swoje zachowanie:) Edytowane 14 Września 2017 przez Wercia. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi