kAnia123 10 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Witam.. Ostatnio zauważylem ,że ludzie mają problem z wykupieniem tak zwanego VIPA. Ogloszenie na serverze jest ? "JEST".. ale to nic nie pomaga.. Ludzie nie zwracają na to poprostu UWAGI!! Albo jak to zobaczą to dalej nie , wiedzą jak to zrobić... spisanie linka , zarejestrowanie się, zalogowanie, i różne inne bzdety.. Trzeba poprostu innych zrouzmieć ,że nie są tacy bystrzy jak sądzą. Jeżeli, zależy wam na wiekszym budżecie w utrzymywaniu servera i czegoś tam jeszcze bo się na tym nie znam, to proponowałbym zainstalowanie "OPCJI W CS 1.6 ONLY DD2" Formuły : "/sklepsms" ,który umożliwiłby bardzo łatwy dostęp do wykupienia VIPA nie, wychodząc nawet z GRY dla ludzi z problemami ^^. Moim ,zdaniem wzrost wykupionego ViPA z taką OPCJĄ ,którą zaproponowałem , byłaby bardzo korzystna ,szybka i bez problemowa dla ludzi ,którzy nie widzą jak to zrobić a mają siano na koncie :] Dużo gram na ONLY DD2 i dzień w dzień ,widzę na SAY " Chłopaki pomożecie kupić mi VIPA" .. I JESZCZE JEDNO BARDZO LUBIĘ TEN SERVER , NIE PAMIĘTAM KIEDY GRAŁEM NA INNYM , SPĘDZIŁEM TU NAPRAWDĘ DUŻO CZASU I ZAPOZNAŁEM FANTASTYCZNYCH GOŚCI , CHCIAŁBYM ,ZEBY TEN SERVER ZAWSZE ISTNIAŁ WIĘC TEŻ CHCIAŁEM DAĆ COŚ OD SIEBIE I ZASPONSOROWAĆ TĄ OPCJĘ ,JEŻELI JESTEŚCIE TEGO SAMEGO ZDANIA TO POPROSZĘ O ODPOWIEDZ I O ODPOWIEDZ OSOBY ,KTORA MOGŁABY SIE TYM ZAJĄĆ. STAWIAM JA ^^ POZDRAWIAM Edytowane 17 Września 2017 przez kAnia123 cos tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Opcja jak najbardziej przydatna, sam wiele razy spotkalem sie ze stwierdzeniem " jak kupic vipa " dla poczatkujacych graczy to nie lada wyczyn. Mysle ze pomysł ten wejdzie w zycie. Pozdrawiam mistrz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jestem za, ułatwiło ( wystarczy napisać żeby typ wpisał /sklepsms i po sprawie) by to kupno vipa i też nie każdy wie o co chodzi z założeniem konta na forum a potem w sklepie ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jeżeli chodzi o propozycję weźmiemy ją pod uwagę, wraz z Cwaniakiem i Karolem obgadamy tą sprawę Dziękuje za angażowanie się w serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi