pyńka 2 434 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Dawno nas nie było, co?.. Ale mamy dla Was niespodziankę! Na naszym serwerze znów zagości Wasza ulubiona zabawa! Startujemy z IDOLEM! Słyszymy się już w tą sobotę! 23.09.17 - o godzinie 19.00! I MIEJSCE: PSC o wartości 20 zł. S.VIP na 3 miesiące - na naszym serwerze TS3 Unikatowa ranga Event Winner - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu Złoty medal - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu II MIEJSCE: VIP na 1 miesiąc - na naszym serwerze TS3 VIP na 1 miesiąc - na dowolnym serwerze naszej sieci (cs:go lub 1.6) Srebrny medal - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu III MIEJSCE: VIP na 1 miesiąc - na dowolnym serwerze naszej sieci (cs:go lub 1.6) Brązowy medal - do czasu rozpoczęcia kolejnego eventu Oceniać Was będą: @Qaku - przewodniczący jury @Esme@Jeremaya vi Rey 1) sprzedam horom curke 2) aaa 3) DobraLaska 4) Kodaline 5) SaiZin 6) osciak 7) TomeK. 8) Marcin Magical 9) krzychux 10) PelleK 11) kicok _____________________________ REZERWA: Magdaa (liczba miejsc nieograniczona) * Napisz prywatną wiadomość do: @dieta* Zapisz się na kanale [ zapisy przyjmowane również przez administratorów ] * Napisz do mnie na gg: 19044695 * Zostaw wiadomość pod tematem Podczas audycji pomagać będą:@Wercia.@I3orix I Miejsce: @GryTrean II Miejsce: sprzedam horom curke III Miejsce: Paweł ts.cs-classic.pl PS. POZA TYM BĘDĘ MIAŁA DLA WAS NA TYM EVENCIE NIESPODZIANKĘ, KTÓRĄ OGŁOSZĘ ALBO PÓŹNIEJ TUTAJ ALBO W TRAKCIE TRWANIA EVENTU. PS2. TEGO IDOLA TRAKTUJCIE Z PRZYMRUŻENIEM OKA, NIE SPINAMY SIĘ I CHCEMY SIĘ SUPER POBAWIĆ! PS3. WPADNIJCIE - CZEKAM NA WAS! buziolki! Edytowane 23 Września 2017 przez dieta wyniki 13 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Super że robicie coś dla graczy, z chęcią bym uczestniczył, ale nie mam możliwości. Jadę na Pge Narodowy, będą tam jakieś muzyczki Wszystkim uczestnikom życzę Powodzenia ! Pssst Sprzedam horom curke wygrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) W końcu coś się będzie działo na tym ts3,szkoda,że mnie nie będzie,mam nadzieję,ze idol będzie nagrywany i wstawiony na you tube :D. Życzę powodzenia w organizacji jak i uczestnikom. P.s jakiś Dj by mógł zrobić jakąś audycję z losowaniem vipa czy coś na rozgrzewkę,30 min przed Idolem Bo cicho w tej strefie DJ :/ Edytowane 21 Września 2017 przez Zygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @Zygi dobry pomysł. I wgl @dieta kozackie nagrody. Jest o co walczyc pozdro zapisuj mnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 biore udzial;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wreszcie idol. Biere udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 @dieta zwaliłaś tak troche bo tego dnia jest koniec świata xDDDD Jakbym mógł zostać zapisany do rezerwy było by miło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Postaram się nagrać i wrzucić to na classicowego yt, a tak to fajna reaktywacja tego Mozna zapisac ale bede troche nie smialy Edytowane 22 Września 2017 przez h1roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 4 godziny temu, h1roto. napisał: Postaram się nagrać i wrzucić to na classicowego yt, a tak to fajna reaktywacja tego Mozna zapisac ale bede troche nie smialy Bardzo dziękuję za propozycję, ale nagraniem zajmie się już @GryTrean. Współpracowałam z nim i jest to dla mnie sprawdzona osoba, także póki co zdam się na niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Dawno nie było tego Idola ;v Powodzenia wszystkim :DDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Gitara, oby więcej takich eventów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Event MEGA! Szkoda, że ostatnie miejsce XD CHCEMY WIĘCEJ! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 dzięki za wieczorek, oby częściej odbywały się takie eventy. Dzięki Wszystkim za frekwencje, przynajmniej coś się działo na TeamSpeaku <3 @dieta zasługujesz na kebaba ;D 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Jak zawsze wszystko wyszło idealnie, dopracowane najlepiej! Gratuluje każdej osobie! Czekam na kolejnego idola!! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Świetna edycja! Jak zwykle świetna zabawa i dużo ludzi, zapraszam tych którzy nie byli dzisiaj, na kolejne odsłony 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Tradycyjnie: (nie zmieściłam wszystkich) Dzięki wszystkim jeszcze raz i gratuluję wygranym! <3 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi