horacurka13 44 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Po operacji jaką przeszedł A.Milik, wiemy już że wypada na minimum pięć miesięcy, ma go nie być do marca. Wrócił po kontuzji pograł chwile i znowu kontuzja, ale wierze że wróci silniejszy i mam nadzieje że przejdzie do innego klubu, któremu brakuje napastnika bo przy Dries'ie Mertensie nie pogra za długo jako podstawowy napastnik, zapraszam do dyskusji, co sądzicie będziemy mogli grać na dwóch napastników podczas mistrzostw świata, czy zostanie nam tylko najlepsza dziewiątka na świecie? http://footroll.pl/footlol/video/425,koszmar-milika-opuscil-boisko-ze-lzami-w-oczach-video Link, zapożyczony z innego forum o piłce, innego w miarę z dobrą jakością wideo, nie miałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Powiem ci tak.Rowniez miałem zerwane więzadła(krzyżowe przednie i łękotka) po operacji jestem już 2 miesiące lecz ćwiczenia wykonuje jakbym był po 4 miesiącach.Jestem młodszy od Milika jakieś 10/11 lat.Mam „młodszy organizm” i szybciej się regeneruje.Diagnoza jest taka ze około za miesiąc będę mógł POWOLI biegać/truchtać.Czy wróci z taka sama formą? Nie wiem.Jesli się przyłoży przez te 5/6 miesięcy to myśle ze zachowa ta formę lecz nie będzie już to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Podobno ma być wypożyczony aby odbudować formę wydaje się to dobrym pomysłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi