Tetsu 281 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 1. Nick: Memento Mori 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/<<.%3AHarD Style%3A.>>|Memento Mori/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid i pochodzę z Kujaw a dokładnie z Grudziądza. Interesują mnie gry komputerowe, piłka nożna oraz snooker. Wolne chwile spędzam na servie ODD2 lub w weekendy z ziomkami. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wchodząc na server rzadko kiedy widzę admina, a w szczególności w godzinach rannych. Chce także pomóc w dopilnowaniu porządku. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_1:1:54351699 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu od 20 do 22, w weekend (oczywiście nie każdy) od 15 do 23. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat na steam oraz 3 lata na ns 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Na tak : +wiek + byl juz adminem +steam Edytowane 2 Października 2017 przez promistrz xDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Na TAK + Wiek, doświadczenie, Powodzonka !!! + - GT, Edytowane 27 Września 2017 przez PIOTR_xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Tak Wiek Rozpoznawalny Doswiadczony I w miare strzela ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Afkors, że tak Masz długi staż, admina miałeś, gt opór, sztima masz, nołlajfisz non stop. Amx jest proste jak budowa cepa, wystarczy bind + znajomość dość bindów typu amx_addban "SID/IP/NICK" "czas" "powód", także luźna guma. Poradzisz sobie ;d. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Wiem, że nie gram na tym serwerze prawie wgl., ale chcę się wypowiedzieć na temat osoby Memento: -miły -pomocny -wesoły -i GT zajebi**e Jak dla mnie na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 na TAK, -gt -doświadczenie -steam -słaby skill Jak widać same plusy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAnia123 10 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wszyscy są na tak i to mi się bardzo podoba z tego względu ,ze jest bardzo aktywny, komunikatywny, napewno spełni rolę pozytywnego admina.. nie raz słyszałem ,ze powinien byc adminem a to cos znaczy !:) Same plusy zero minusów. Takiego Admina potrzeba ! dziekuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 a ja jestem na NIe - za mało grasz -Wulgarny -bot -brak steam -brak znajomosci amx -nie komunikatywny =nie umie rozpoznac czitera .....a tak Serio to jestem na tak jest odwrotnoscia wszystkiego wyzej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Masz Moje tak 3 razy tak Tobie juz dziękujemy Powody podali wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Może i nie gram tu za specjalnie długo ale miałem przyjemność grywać z Memento to i się wypowiem na jego temat Ogarnięty - Kulturalny - Gametracker - Składka - STEAM - Wiek +! Jestem na tak! Powodzenia kamperku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Widzę że masz same pozytywne głosy, grasz często, gracze Cię kojarzą, co do amx na pewno dasz radę ogarnąć lub ktoś na pewno Cię poduczy Przyjmuję na okres próbny, zapraszam na pw Edytowane 3 Października 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi