Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Czym jest dla Ciebie przyjaźń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Przyjaźń to droga do miłości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) "Uczucie" nawet ważniejsze od miłości. Miłość z czasem przeleci, a prawdziwa przyjaźń zostanie. Edytowane 1 Października 2017 przez Memento Mori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Godzinę temu, Memento Mori napisał: "Uczucie" nawet ważniejsze od miłości. Miłość z czasem przeleci, a prawdziwa przyjaźń zostanie. Dokładnie to samo chciałem napisać XDD @Memento Mori w tych czasach o to jest trudno, większość ludzi jest fałszywych - za każdym razem myślałem że to jest prawdziwa miłość a potem chu* system strzelał Edytowane 1 Października 2017 przez Mercus** 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Podstawą do miłości wbrew temu, co tutaj koledzy @Memento Mori i @Mercus** napisali, jeśli sądzicie, że prawdziwa miłość też mija to najwidoczniej jej nie doświadczyliście, moim zdaniem jeżeli coś jest prawdziwe to nie mija z dnia na dzień, nieważne czym jest. :v ale to moje zdanie, bez spin :V @Memento Mori może sprostuję, bardzo ciężko jest przeżyć taką prawdziwą miłość na pewno trudniej na nią trafić niż na prawdziwą przyjaźń. Edytowane 1 Października 2017 przez Esme 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) 37 minut temu, Esme napisał: Podstawą do miłości wbrew temu, co tutaj koledzy @Memento Mori i @Mercus** napisali, jeśli sądzicie, że prawdziwa miłość też mija to najwidoczniej jej nie doświadczyliście, moim zdaniem jeżeli coś jest prawdziwe to nie mija z dnia na dzień, nieważne czym jest. :v ale to moje zdanie, bez spin :V Nie wiem jak kolega @Mercus**, ale ja nie doświadczyłem jeszcze prawdziwej miłości, a jak rozumiem Ty @Esme tym bardziej. Uwierz, że nawet prawdziwa miłość też mija, prosty przykład: moi rodzice byli ze sobą 15 lat i się rozwiedli. Jeśli chodzi o przyjaźń, to mam przyjaciela którego znam od 16 lat, a mam 18 (on również) i nie zapowiada się abyśmy mieli zerwać kontakt. Edit: @Esme tu się z Tobą zgodzę w 100% Edytowane 1 Października 2017 przez Memento Mori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 18 minut temu, Memento Mori napisał: Nie wiem jak kolega @Mercus**, ale ja nie doświadczyłem jeszcze prawdziwej miłości, a jak rozumiem Ty @Esme tym bardziej. Uwierz, że nawet prawdziwa miłość też mija, prosty przykład: moi rodzice byli ze sobą 15 lat i się rozwiedli. Jeśli chodzi o przyjaźń, to mam przyjaciela którego znam od 16 lat, a mam 18 (on również) i nie zapowiada się abyśmy mieli zerwać kontakt. Edit: @Esme tu się z Tobą zgodzę w 100% Prawdziwa miłość naprawdę istnieje, ale najlepiej widoczna jest tylko u osób starszych, którzy są ze sobą 60 lat i nadal kochają się tak mocno jak te 60 lat temu. A bynajmniej to moje zdanie.. Ale teraz mówimy o przyjaźni, a nie miłości. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Przyjaźń. trudny temat bo ona jest naprawdę rzadka bynajmniej w moim regionie. Czym jest dla mnie? no ogólnie to jest że mogę na kogoś liczyć, normalnie pogadać czy pomóc w złych sytuacjach, dla mnie jedynie z kim mogę się przyjaźnić z kimś kto jest sobą, nie udaje nikogo, nie popisuje się przed kimś. Ja takiego czegoś nie doświadczyłem i raczej nie doświadczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi