Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) *Na razie bez nagłówka* Nie ukrywam, że na ten pomysł wpadłam siedząc na przystanku autobusowym, ale do rzeczy: "Przemyślenia Jeanette", bo taki miałyby mieć tytuł wpisy - polegały by na postach, które będę wstawiać tylko i wyłącznie ja. Temat zawierać będzie coś, o czym ostatnio dużo myślę lub co mi przyszło do głowy znikąd i zaczęłam się dosyć mocno nad tym zastanawiać LUB wy moglibyście mi wysyłać w prywatnej wiadomości temat, który byłby roztrząsany. (Bo chyba nie tylko ja tak mam, że przychodzą mi czasem do głowy takie rzeczy, że można by z tego napisać książkę..) W Każdym bądź razie chciałabym, aby te tematy przeradzały się w dyskusje pomiędzy nami wszystkimi, czasem byłyby to poważne tematy, a czasami.. mniej poważne. Post wstawiany byłby co równy tydzień i co równy tydzień byłby zamykany. Teraz pytanie do was - Co o tym sądzicie? Co dodać, a co ująć? Edytowane 1 Października 2017 przez Jeanette vi Rey 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Bardzo fajnie, że podrzucasz nowe pomysły do kącika. Jestem jak najbardziej za, lecz zrobiłbym to w formie przeżyć w życiu lub przemyśleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Jestem za i to bardzo, sam chciałem coś takiego zrobić z dyskusjami historycznymi ale coś nie wyszło :/ jak ci się uda to będę dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 W sumie czemu nie? W końcu się dowiemy co Ci w głowie siedzi A tak na poważnie, jeżeli masz chęci to czemu nie? Na pewno byłaby to super zabawa i nie tylko Jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Cytuj "Przemyślenia Jeanette" Po co to nazywać jako jakieś przemyślenia? Po prostu piszesz artykuł na jakiś temat. Skoro omawiasz jakiś problem i wyrażasz swoją subiektywną opinię to nie trzeba tego nazywać jako "przemyślenia". Poza tym ten tytuł jakoś tak śmiesznie wygląda. Chętnie bym zobaczył jakieś artykuły na jakiś ciekawy temat. Ale żeby to wyglądało w miarę okej i było dobrze napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Bardzo fajny pomysł, powodzenia w realizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi