Szuler 0 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Twój nick: Szuler Nick oskarżonego: "Administrator" - niestety nie jest podany, jednak dołączam ss z aktywnymi graczami IP/SID oskarżonego (komenda status): -- Godzina i data przewinienia: 19:23:46 - 10.03.2017 Opis sytuacji: 1- Na nagraniu widzimy osobę która nie zna mapy, jednak próbuje ją przejść (nikt nie pomógł). Gdy zbliżał się do wyjścia dostał 'slay'a' od administratora.. stąd moja skarga i zapytanie dlaczego ta osoba dostała 'slay'a'? Dodatkowo teksty typu "i tak ci nikt nie uwierzy" (na screenie widać) co miały oznaczać? - że administrator może się wywyższać? że jemu nic nie grozi jak będzie robił takie rzeczy? Proszę o rozpatrzenie tego. Dowody (demo, SS, świadkowie): Dowody do pobrania: http://www.mediafire.com/file/178av4xxltq5qqw/Cs-dowody.rar Uwagi (opcjonalne): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) gracz dostał slay, bo przedłużał I chciałbym wiedzieć,dlaczego @PIOTR_xD przeniosłeś Szulera do TT na mapie Bhopz? @PIOTR_xD No na demku jest pokazane że został przeniesiony, ale rozumiem, że przypadkowo. Następnym razem uważaj na takie rzeczy Admin nie dostanie ostrzeżenia. Edytowane 3 Października 2017 przez Zygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Admin ma obowiązek dania slaya graczowi który przedłuża. Nie w moim obowiązku leży prowadzenie gracza przez mapę. Jeśli widać, że dany gracz się zgubił w labiryncie to oczywiste jest, że administrator ma obowiązek go zgładzić. @Zygi Przeniosłem Szulera do TT ? Takie coś miejsca nie miało, no chyba że coś mi się kliknęło przypadkowo, chociaż zauważyłbym coś takiego, I pewnie Szuler sam by zwrócił uwagę na to i sie pytał za co został przeniesiony. Edytowane 3 Października 2017 przez PIOTR_xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi