Nemciooo 608 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Napisano 12 Marzec Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: 500x200 Render, Stock: Napis/y: -Nemuuus. [może być ś, ale to zależy od czcionki] -COD 350 -jestem gruby Tematyka: abstrakcja [pole do popisu] Kolorystka: Fiolet [napis prosiłbym biały lub jasno-fioletowy] Inne: Z tą abstrakcją chodziło o jakieś ładne tło w kolorze fioletowym[z jakimś może być jeszcze jasnym kolorem], bez żadnych ludzi, rzeczy, zwierząt ZLECENIE X2 //07-10 //Kasia! Typ Pracy: Tło na profilWymiary: Tło na profilRender, Stock:Napis/y: COD 350, cs-classicTematyka: AbstrakcjaKolorystka: Fiolet.Inne: - Edytowane 9 Października 2017 przez Nemuuuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Wiem, wiem miało być jasne, nie krzycz Edytowane 7 Października 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Poprosił bym jeszcze o to tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Gottowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi