lolcia 786 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 polecam ten horror , zarąbisty ja ogladałam w 3D to świetne efekty Heather Mason przez całe życie ucieka przed niebezpiecznymi siłami, których nie może wytłumaczyć. W dniu swoich osiemnastych urodzin nawiedzona kolejnymi koszmarami i zniknięciem ojca, odkrywa że nie jest osobą, za którą się dotychczas uważała. To odkrycie wprowadza ją w głąb świata pełnego demonów. Jeżeli ich nie przezwycięży, utknie w Silent Hill na zawsze. źródło : filmweb.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 oo, postaram się obejrzeć, chociaż boję się horrorów . Wydaje się fajny po opisie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 niezlyLOL., Przerażasz mnie tymi swoimi horrorami . Może kiedyś oglądnę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 czemu przerazam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Nie oglądam takich filmów. Nie lubię horrorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts