PoLaR 223 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Nick:PoLaR Wiek:14 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/700137 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie):tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie):tak średni Powód bana:Wielokrotne przewinienia.. Od kiedy masz bana:od 27.08.2017 Ps. Zrozumiałem swój błąd. Grałem na innych serwerach Dm ale to nie było to samo co tutaj, ponieważ były klasy (czego nienawidze). Zrozumiałem swój błąd wiem że dostałem z 20 banów i mnie to niezmieniło ale po miesiąc przemyślałem swój błąd i chce wrócić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Skoro faktycznie się zmienił, dałbym mu szansę. Warunek jest taki, że nie może zachowywać się jak kiedyś. Jeśli, zrobiłby tylko jedno większe przewinienie, automatycznie wraca do kary. Jestem za unbanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jestem na nie. Sądzę, że perm jednak musi trochę poboleć. ps. XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE ! 1. Zdecydowanie za krótko jak na ciebie. 2. Zawsze tak piszesz/mówisz, a potem jest to samo. Jakoś ci nie wierzę. 3. Jeżeli nie zrozumiałeś 20 banow, to jakim cudem zrozumiałeś 21 ? na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi