KamrauZiom 5 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Nick: KamrauZiom Wiek: 13 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/705626 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): TAK. Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): NIE. Powód bana: Mutacja Od kiedy masz mute: 08.28.2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jestem za unmutem. Ma bardzo dlugo mute i nie spotkalem sie z tym, aby zrobil jakies przewinienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oprócz tego że nie masz mutacji, to raczej nie mam do ciebie zastrzeżeń. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Również jestem za, jesteś ogarnięty jak najbardziej. Na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Przypadłeś mi do gustu, nie wyzywasz, zachowujesz kulturę i nie nadużywasz mikrofonu. Jestem za unmute. PS. Do komentowania swojego posta służy opcja EDYTUJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Na tak pisalem z tobą kiedyś i byłeś kulturalny . Nigdy nie widziałem jak kogoś wyzywasz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mute zdjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi