KamrauZiom 5 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Nick: KamrauZiom Wiek: 13 Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/705626 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): TAK. Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): NIE. Powód bana: Mutacja Od kiedy masz mute: 08.28.2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jestem za unmutem. Ma bardzo dlugo mute i nie spotkalem sie z tym, aby zrobil jakies przewinienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oprócz tego że nie masz mutacji, to raczej nie mam do ciebie zastrzeżeń. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Również jestem za, jesteś ogarnięty jak najbardziej. Na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Przypadłeś mi do gustu, nie wyzywasz, zachowujesz kulturę i nie nadużywasz mikrofonu. Jestem za unmute. PS. Do komentowania swojego posta służy opcja EDYTUJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Na tak pisalem z tobą kiedyś i byłeś kulturalny . Nigdy nie widziałem jak kogoś wyzywasz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 13 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mute zdjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi