Shino 1 881 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Nick na forum: Shino Wiek: 18 Staż na Forum: Konto zostało przeze mnie założone 30 września 2 lata temu, a dni online na forum posiadam 146. Znajomość Regulaminów: Wielokrotne prowadzenie serwerów na tej sieci dało mi doświadczenie, jak prowadzić działy serwerów, gdzie wypada się wypowiedzieć i jak się zachować. Również byłem redaktorem, więc jakakolwiek ingerencja w dział kącika redaktorskiego byłaby jak najbardziej świadoma i przemyślana na bazie tego co mogłem i co wiem, że można zrobić posiadając uprawnienia moderacji. Co do regulaminu forum - oczywiście nie znam wszystkich podpunktów na pamięć (jestem pewien, że nikt nie zna), ale jest on pod ręką, większość punktów opiera się na konstytucji, standardowym regulaminie dla każdego innego forum o różnej tematyce oraz zwykłej łopatologii w stylu: Janek bije - Janek nie może bić; Janek obraża - Janek nie może obrażać itd., czyli zasadach kultury i zwykłego zachowania względem drugiego człowieka. Podsumowując - stosowanie się do regulaminu, jego znajomość oraz jakakolwiek ingerencja w dział neutralny bądź pierwotnie przysługujący komuś innemu (np. opiekunom czy grafikom) nie sprawi mi problemu, a wyboru będę mógł podejmować na bazie doświadczeń i wiedzy. Czas jaki możesz poświecić na forum: Nie będę kłamał, 24/7 na forum niestety nie siedzę, mam swoje życie, rodzinę, pracę, dziewczynę, szkołę, znajomych, ale telefon trzymam ciągle przy sobie, w domu sięgam do komputera i forum mam w tle, także przesiedzenie dajmy na to 8 godzin dziennie będąc biernym lub jeżeli sytuacja tego wymaga aktywnym wobec sytuacji człowiekiem nie sprawi mi większego problemu, nawet w pracy czy w szkole. Myślę, że nie jest to mało, w szczególności, że forum nie ogarniałbym sam w normalne dni. Znajomość funkcji Moderatora: Osobiście moderowałem różne fora wielokrotnie, głównie o tematyce CS'a lub gry pokrewnej, więc jakieś wcześniejsze doświadczenie mając dostęp do panelu, nadawania warnów, notatek etc., czyli wszystkiego co wchodzi w kompetencje moderatora od strony technicznej posiadam. O ACP tu nawet nie wspominam. Na tej sieci posiadałem możliwość moderacji podforów serwerowych (w zależności od tego jakiego serwera opiekunem byłem) oraz możliwość moderacji kąciku redaktorskiego. Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Uważam, że jestem cichy, spokojny, nie lubię się zbytnio wyróżniać. Nie jestem stronniczy co daje mi możliwość ocenienia konfliktu z boku i odpowiedniego zachowania. Bardzo rzadko się zdarza, że emocje przejmują nade mną kontrolę, nie stosuję się do nich i nie mają żadnego zaczepienia w zastosowanej ocenie sytuacji jak i w zachowaniu się do niej. Dosyć długi czas przebywania na forum oraz znajomość regulaminu i obowiązków moderatora to czynniki, które są pewnym kolejnym atutem mojej osoby. Nie boję się dodać swoich trzech groszy w propozycjach, w skargach czy w jakiekolwiek innej formie wypowiedzi na forum, robię to jeżeli ma to większy sens lub/i moja opinia wpłynie jakoś na postęp danego tematu. Pisanie dłuższych wypowiedzi, które mają ręce i nogi, są poprawnie uargumentowane i jednocześnie da się je odczytać przez brak błędów w pisowni czy ort/int. nie sprawia mi większych problemów, udowodniłem to chyba nie raz na forum. Nie posiadam aktywnych warnów. Jeżeli widzę, że dana osoba łamie regulamin to informuję o tym od razu poprzez funkcję zgłaszania lub piszę o tym odpowiedniej osobie na PW. Podsumowując - uważam, że trzeźwa ocena sytuacji, aktywność, doświadczenie, wiedza i pisownia na dobrym poziomie to moje główne atuty jeżeli chodzi o tę funkcję. - Co najmniej 30 dni spędzonych na forum + - Przynajmniej 500 postów napisanych na forum + - Konto na forum powyżej 6 miesięcy + - Ukończenie 18 lat + - Chęć pomagania innym użytkownikom + - Czyste konto (Brak warnów) + - Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum - Dobra znajomość regulaminów forum + - Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Edytowane 13 Października 2017 przez Shino 29 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Moim zdaniem zasluguje na moderatora. Spelnia wszystkie wymagania a podanie tez jest dobrze napisane i rozpisane - zwiezle i na temat. Jest z nami dosyc dlugo oraz spedza duzo czasu na forum. Pokojowy i spokojny czlowiek ktory potrafi polaczyc zycie prywatne z obowiazkami. Ja jestem na tak + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zapraszam do komentowania podań. Po 22.11 podejmę decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jestem na tak: Shino to miły i kulturalny użytkownik forum. Jego sposób zachowania jest rzadko spotykany, ale oczywiście na plus Jego doświadczenie związane z obsługiwaniem ftp itp. oczywiście pozwoli mu na łatwe obsługiwanie panelu moderatora, a sam kontakt z użytkownikami i walka z przestrzeganiem regulaminu to pikuś Pozdrawiam i życzę powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Na tak! Czas online: 150d 1h 31m 49s tu już nic więcej nie trzeba dodawać. Doświadczenie na forum i staż na wieeeeeeeeeeeeeeelki pluus Miły, zabawny, pomocny. Brać go puki chętny! To tyle z mojej strony. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jestem na tak. Jest to osoba bezkonfliktowa. Porządnie podchodzi do stanowisk/stanowiska osiągniętego forum. Zasady orto. i inter. BDB. Chłopak jest pomocny i stara się aby nie było syfu na forum. Myślę,że da radę i nie zrezygnuje szybko ze stanowiska albo inaczej nie znudzi mu się sprawdzania kilkanaście raportów dziennie. Powodzenia. P.S już przeczytałem niektórych myśli ^^ i nie pisze pozytywnej opinii,bo mamy dobry kontakt,piszę to jako osoba która,widzi go na tym stanowisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Jestem na tak: -Zachowuje odpowiednie zasady ortografii i interpunkcji, -Jest osobą kulturalną, która nie prowadzi do żadnych konfliktów itp. spraw, -Spełnia już funkcję opiekuna serwera, a zatem będzie mu łatwiej ogarnąć panel moderatora i jego funkcje, -Jako opiekun posiada dobre kontakty z użytkownikami, co zaraz będzie przekładać się na lepszą współpracę z nimi na forum, Jest to osoba jak najbardziej odpowiednia na to stanowisko. Powodzenia Edytowane 24 Listopada 2017 przez MM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Moim zdaniem najbardziej odpowiednia osoba na tym stanowiska, szczerze nie widzę nikogo innego na to miejsce. Jesteś bardzo pomocną, miła, odpowiedzialną, sumienną osobą. Wykonujesz swoje rolę bardzo dobrze. Nie zauważyłam abyś z nikim nie miał problemów, prowadził kłótni czy kogoś wyzywał, zawsze starasz się każdemu pomóc. Ps: Chyba to wystarczy Krystian co? Zaraz będzie że kolesiostwo czy namawianie pod podaniem ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nie ma na co czekać. Dwa dobre podania, ale wydaje mi się, że lepszym kandydatem byłby Shino. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi