Sozzak 16 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Jeżeli chodzi o zabawe w chowanego jest bardzo dużo ludzi co sobie podpowiada. Myślę że fajną opcją by było że tt'ki którzy nie żyja moga obserwowac tylko ct'ków. Uniknie sie wtedy podpowiadania na tej zabawie. @Polar Wątpie, że będzie jakaś możliwość jeżeli oczywiście też nie będzie wolnej kamery. @Fikussssss Nie znam się na tym, lecz myślę, że dało by radę takie coś napisać, że rangi administracyjne nie mają tego. A jeżeli by się dało to wiem, że trochę czasu by to zajeło Edytowane 16 Października 2017 przez Sozzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Hmmm ciekawe Popieram pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Była już opcja, że po śmierci na chowanym był czarny ekran. W sumie nie wiem, czemu to zostało usunięte. Co do twojej propozycji jestem jak najbardziej na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jak dla mnie propozycja jest taka 5/10 bo zawsze bdz sie dalej dało podpowiedzieć. Jak dla mnie powinno być tak jak kiedyś, aby ekran był czarny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jak dla mnie pomysł jest trochę słaby. Dlaczego? Admin/guard nie będzie mógł sprawdzić czy ktoś nie campi w celi bo ma czarny ekran, więc nie będzie mógł slaynąć czy zbanować takich ludzi, a gdy gracze będą wiedzieć ze nieżywi będą mieli czarny ekran to więcej będzie bugować mape, czy campić w celi. Dzięki temu 90% wygranych to ci, którzy campili w celach, albo byli w miejscach niedostępnych dla ct czy, czy też mape bugowało mape. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 51 minut temu, ceberi napisał: Jak dla mnie pomysł jest trochę słaby. Dlaczego? Admin/guard nie będzie mógł sprawdzić czy ktoś nie campi w celi bo ma czarny ekran, więc nie będzie mógł slaynąć czy zbanować takich ludzi, a gdy gracze będą wiedzieć ze nieżywi będą mieli czarny ekran to więcej będzie bugować mape, czy campić w celi. Dzięki temu 90% wygranych to ci, którzy campili w celach, albo byli w miejscach niedostępnych dla ct czy, czy też mape bugowało mape. Na chowamym wtedy byl zakaz wchodzenia na specta, oprócz adminów/guardow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jeżeli chodzi o twój pomysł to po śmierci jest widoczny zarys postaci więc tak czy tak by było widać tt"ków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl 6 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Spoko pomysł tylko trudno to zrobic ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jak najbardziej jestem za. Odkąd gram są o to spiny czy ktoś ma info czy nie. Czary ekran po zgnięciu jest jak dla mnie odpowiednim rozwiązaniem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Popieram Pomysl powinno to rozwiazac podpowiadanie na chowanym Ale tak jak ceberi napisal co z guardami? kiedy ktos kampi w celi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Popieram,dużo osób daje info ct’kom na pw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Nie ma takiej opcji @Sozzak Jedynie można powrócić do przyciemnionego ekranu, ale to mało ciekawe rozwiązanie Po prostu gracze, którzy podpowiadają/otrzymują info dużo ryzykują, bo kary są niemałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi