Sebol1925 131 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 1. Nick: Sebek / JJ 2. Imię:Sebastian 3. Wiek:24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/m/playerinfo/682039/info 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Sebastian pochodzę Wielkopolski. Lubię muzykę głownie rap$hip-hop interesuje się historia. ćwiczę rożne sporty. tak normalnie po godzinach pracuje jako mechanik pojazdów samochodowych a ogólnie jestem pracownikiem fabryki. Moim Hobby jest jeżdżenia po Polsce za ukochanym Klubem i Zdzieranie Gardła na każdym meczyku. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym pomóc administracji w problemach na serwerze oraz trzymaniu porządku 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 2 do 4 godzinek dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):zależy od pracy 3 zmiany weekendy 10-14 19-22 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: na tym koncie na tym mam 2.419+8.481 na 2 koncie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Sebastian jest odpowiedzialny, ale ma już jedno stanowisko na forum. Jego aktywność nie jest zbyt dobra na JailBreak'u, więc wątpię, że ogarnie dwa serwery. Poza tym, dobry staż i doświadczenie. Spełnione wymagania. Jeśli faktycznie, aktywność będzie minimalnie 2 godziny dziennie, to będzie dobrze. Jak na razie jestem, za Okresem próbnym. Edytowane 15 Października 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Nie masz zbyt dużo godzin na dd2 wiec raczej jesteś nowym graczem. Posiadasz jeszcze rangę strażnika na jailbreak wiec sądzę że nie będziesz mógł poświęcić tyle samo czasu na dwóch serwerach. Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ムxム ToxicRew 0 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jestem na tak -duży staż -odpowiedzialny -składka -wiek -czas który może spędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Posiadasz już jedną rangę admina, a także twoja aktywność na serwerze wynosi zaledwie 25h, wydaje się to bardzo mało. Podanie odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi