eprosik 4 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Imię: Arek Wiek: 20 Kontakt: Twój nick na TS3: ePrO;> Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem zakochany w serwerze TEAMSPEAK classic, myślę ze pomogę w jego rozwijaniu i funkcjonowaniu Ile czasu spędzasz na TS3: w tygodniu po pare godzin z powodu pracy. W weekendy częsciej Czy posiadasz admina na innym TS3?: NIE Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: calkiem spore Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TAK 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na nie: - Nigdy niewidziałem cię na Ts. - Słabo napisane podanie. Sorki ale są lepsi kandydaci od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na nie: -Mało Cię widać -Słabo rozpisane podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nie. Ja osobiście nie znam Cię. Słabo rozpisane podanie. Brakuje pewnego punktu w podaniu, co idzie za odrzuceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Jak mam być szczery nawet nie chce mi się tego komentować, ale muszę się wypowiedzieć. Oczywiście jestem na Nie. Najgorsze podanie z obecnie składających. Słaba aktywność. W punkcie dlaczego Ty " Jestem zakochany w serwerze TEAMSPEAK classic ". Po tym podaniu widać, że nie traktujesz tego poważnie, coś czuję, że Twoja miłość da Ci kosza. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Na nie. Nie znam ciebie za bardzo, słabo rozpisane podanie. Nie widze ciebie jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi