orzeł 216 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 16 Kontakt: steam, forum, ts3 (gdy jestem w domu zawsze odpisuje od razu praktycznie) Twój nick na TS3: _kuva Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem na tsie codziennie, uwielbiam na nim przesiadywać i chcę pomagać w jego funkcjonowaniu. Często spotykam się z sytuacjami gdzie osoby skaczą po kanałach, krzyczą i używają modulatorów (oczywiście, jeżeli kanał nie ma hasła) albo chciałyby dostać grupę serwera, a admina nie ma :x. Myślę, że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Chciałbym też spróbować swoich sił jako admin TS3 i nauczyć się czegoś nowego Ile czasu spędzasz na TS3: Kilka godzin dziennie, różnie to bywa więc nie podam dokładnej liczby. W weekendy większość dnia Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Jako admin żadnego, jako użytkownik dosyć spore. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 21 Października 2017 przez Araaab 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na Tak -pomocny -nolife na ts'ie -dobrze zna ts'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na Nie: - Brak kultury, nie umiałbyś komuś normalnie wytłumaczyć jeśli coś według ciebie źle zrobił. - Mam wrażenie że jak jest otwarta rekrutacja to ty odrazu się pchasz na siłę. - Możesz polegać na tak zwanych "znajomościach" - Są lepsi kandydaci od ciebie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jestem na tak: +Dobrze dogaduje się z innymi użytkownikami +Dużo czasu spędza na tsie +Potrzeba adminów +Nie jest gburem jak co po niektórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja tam ciebię tutaj nie widzę. Wystarczy, że pokazałeś się jako admin dd2 jak i opiekun arenek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja również uważam, że są lepsze osoby akurat na to stanowisko. Może następnym razem. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi