Qaku 1 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Imię: Łukasz Wiek: 21 Kontakt: http://steamcommunity.com/id/Qak/ Twój nick na TS3: Qaku Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Dość dużo czasu spędzam na teamspeaku, pomagałem w prowadzeniu idola i uważam, że mógłbym wnieść coś ciekawego do zespołu Ile czasu spędzasz na TS3: Średnio 5h dziennie, jednakże w weekendy zdarza się dłużej Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7/8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Użytkuje od jakiś 5 lat, kilka razy zdarzyło mi się być administratorem na kilku serwerach, lecz zazwyczaj były one dość małe Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 15 Października 2017 przez Qaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na Tak: - Osoba miła i pomocna(wnioskuje z idola ostatniego) - Aktywna na Ts. - Doświadczenie. - Dobra komunikacja między adminami i graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Za okresem próbnym: +Aktywność +Doświadczenie -Słabo rozpisane podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Hmm, dajmy Ci szansę: Doświadczenie. Wiek. Chęć pomocy przy idolu. Mało osób, pewnie Cię zna, więc musisz to nadrobić udzielając się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Osobiście nie zamieniłem nawet z Tobą zdania. Aktywność masz dobrą, bo widzę Cię stosunkowo często na serwerze. Natomiast konto złożone wprost pod podanie. Myślę, że za dużo osób też Cię nie kojarzy. Jak w poprzednim podaniu, myślę, że na tą posadę aktualnie są lepsze osoby. Byłbym za okresem próbnym za jakiś czas, natomiast teraz jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Nawet Cie nie znam Gosciu , ale fakt faktem ze siedziz często bo widuje na serwerze , ale co to za admin jak nikt o nim nie slyszal , po za tym konto pod podanie;d jestem na NIE Edytowane 24 Października 2017 przez krzychux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi