Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Imię:Sebastian Wiek:18 Kontakt: http://steamcommunity.com/id/RaoXteR/ Twój nick na TS3: złσ∂zιєנ мαяzєń Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chciałbym pomóc administracji w ogarnieniu ts3 często w nocy administracji brak na serwerze a ludzie potrzebują pomocy jestem miły i przyjazny dla otoczenia nie powinno być ze mną żadnych problemów. Ile czasu spędzasz na TS3: po 8/9h dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłem adminam na wielu serwerach więc doświadczenie mam duże Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Na Tak -Doświadczenie - miałem styczność z nim i mogę wywnioskować że jest miła osobą z dobrym poczuciem humoru, choć czasami zdarzy mu się zdenerwować. - Aktywność na + Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Za okresem próbnym: +Aktywność +Doświadczenie +Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Oczywiście że TAK +aktywny +pomocny , miły , z dużym poczuciem humoru i dystansem do siebie +do tego ogarnięty jak żaden inny Powodzenia tam na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Na tak +miły +opanowany +pomocny +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mam mieszane uczucia co do Twojego podania. Posiadasz doświadczenie i faktycznie siedzisz sporo czasu na serwerze, masz też u mnie na serwerze admina, gdzie nie odnotowałem większych skarg na Ciebie, aczkolwiek jesteś osobą wybuchową i przemawia przez Ciebie toksyczność. Jeśli będziesz potrafił opanować swoje zachowanie to nie widzę problemu by dać Ci tak. Aktualnie jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Przed tym, jak odszedłem z forum nie widziałem ciebie za bardzo. Nie kojarzę. jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zapraszam na ts w godzinach 20-24 - DZISIAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi