Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Twój nick:Kakashi Hatake Nick oskarżonego:Meduza IP/SID oskarżonego (komenda status):Nie trzeba Godzina i data przewinienia: Dzisiaj 15:53 Opis sytuacji:Gracz zbanował mnie permamentnie za reklamę, gdy podałem ip NASZEGO SERWA CS-CLASSIC cod350 Dowody (demo, screeny, świadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/bans/61347.html i Logi. Polecam sprawdzić logi. Edit. Proszę o odbanowanie, bo dostając perma, nie mogę grać na codzie Edytowane 18 Października 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jeżeli mogę się wtrącić (bo sprawa dotyczy mojego admina jak i serwera którym się opiekuje) tu jest przykład tej samej sytuacji LINK proszę o szybką reakcję bo serwer potrzebuje aktywnych adminów. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Gracz zostaje odbanowany. Na przyszlosc radze nie pisać żadnych IP serwerów mawet z tej sieci, bo jak wiemy żaden admin nie ma obowiązku znać ich wszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi