Bazyl 6 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:Bazyl 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Guard 3. Nick oskarżonego:Bot 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:207544219 Chyba poprawne 5. Data i godzina zdarzenia: 16:03 6. Mapa:Summer jail 7. Opis sytuacji:Tak, wychodzimy przed cele na 4 kąty. Bot w ct wyłączył mikrofon A Toxic uciekł więc postanowiłem ze mu pomoge i powiem co ma zrobić. Wiec zaczołem mówic,, Idz na dach, Awp dach lub ssg jest Nwm bym musail podskoczyc ale nie moge bo jest zakaz skakania " Ct wlaczylo mikrofon gdy zaczołem mowic "dach awp lub ssg jest". I dostałem kicka za "zakaz podpowiadania gdy nie podpowiadałem ct tylko zbuntowanemu co ma zrobic a nie dałem gdzie jest. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demko http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_summer_jail_v2-1508332560-1508335140.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: gdzies tak 13:40 Runda 5@SKLEJ TAM On Nadal trzymał sie swojej wersji ze podpowiadałem ct ;3 Edytowane 19 Października 2017 przez Bazyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) 1.8 Zakaz podpowiadania CT-TT, TT-CT (wyjątkiem jest sytuacja gdy pozostaje jedna osoba niezbuntowana) Punkt z regulaminu jest taki jak podałem. Nie ma nic o zakazie podpowiadania TT-TT , więc jest to dozwolone! Kick nie słuszny , a skarga jak najbardziej słuszna. Nie pozostaje nic jak czekać na werdykt od opiekunów. Pozdrawiam ;3. Edit Co prawda to prawda @Pszczułka dobrze prawi Ale jak już do tego doszło , to cóż.XD Edytowane 18 Października 2017 przez Peter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Przecież tutaj zaszło zwykłe nieporozumienie. Wina nie była z niczyjej strony. Fragment, który usłyszał strażnik mógł być wystarczający, aby nałożyć kare. Co jednak nie idzie z tym, aby tego nie wyjaśniać i od razu kick. Głupotą dla mnie jest też pisanie tej skargi. Zachowujecie się jakbyście nie umieli rozmawiać między sobą i zamiast dojść do consensusu rzucacie tekty typu "Leci skarga :)" 4 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1925 131 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Skarga słuszna lecz popieram w 100 % zdanie kolegi po fachu @Pszczułka mozna sie dogadać między sobą. Zachowanie strasznie dziecinne bo widzę że skargi zaczyna się składać teraz o byle co co jest dla mnie nie zrozumiałe. Kończę zdanie oddadzą Opiekunowie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Bazyl zaczynasz powoli spamić bezsensownymi skargami rozumiem bezpodstawny kick ale mógłbyś wbić wtedy na serwer i to wyjaśnić myślę że @Bocik wysłuchał by i dał coś w rekompensacie Ale nie lepiej napisać skargę Proszę cię następnym razem wyjaśnij sytuacje z guardem/adminem na spokojnie zamiast od razu pisać skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Bazyl Ja już ci tłumaczyłem na pw, zanim napisałeś skargę, że to jest zwykłe nieporozumienie. Ja na miejscu BoTa również bym myślał że podpowiadasz. Rozumiem, że takie rzeczy mogą denerwować, ale przeczekać trochę czasu, ochłonąć i przemyśleć to na "trzeźwo". Zaklinam Ciebie oraz innych naszego serwera o panowanie na emocjami oraz o zaprzestanie celów prób zgnojenia innych graczy/adminów, tylko dlatego, że popełnili jedną pomyłkę!! Mylić się może każdy! Trochę zrozumienia dla innych! Pozdrawiam serdecznie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ludzie obiektywności trochę Sam jesteś sobie winien @Bazyl Podpowiadając TT-TT przez mikrofon ryzykujesz tym, że CT "przechwyci" informacje co do miejsca/planu osoby buntującej się I tak było w tym przypadku (+ twoje pytanie retoryczne wypowiedziany w sarkastyczny sposób, kiedy BoT powiedział o zakazie podpowiadania) Powinieneś był pilnować tego, kiedy został włączony mikrofon dla wszystkich Podpowiedziałeś CT Odrzucam 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi