Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga

Bazyl

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick:Bazyl

2. Kto zawinił? (admin/gracz):Guard

3. Nick oskarżonego:Bot

4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:207544219 Chyba poprawne

5. Data i godzina zdarzenia: 16:03

6. Mapa:Summer jail

7. Opis sytuacji:Tak, wychodzimy przed cele na 4 kąty. Bot w ct wyłączył mikrofon A Toxic uciekł więc postanowiłem ze mu pomoge i powiem  co ma zrobić. Wiec zaczołem mówic,, Idz na dach, Awp dach lub ssg jest Nwm bym musail podskoczyc ale nie moge bo jest zakaz skakania " Ct wlaczylo mikrofon gdy zaczołem mowic "dach awp lub ssg jest". I dostałem kicka za "zakaz podpowiadania gdy nie podpowiadałem ct tylko zbuntowanemu co ma zrobic a nie dałem gdzie jest.

9. Wynik/numer rundy/czas: gdzies tak 13:40 Runda 5
@SKLEJ TAM On Nadal trzymał sie swojej wersji ze podpowiadałem ct ;3
Edytowane przez Bazyl

1.8 Zakaz podpowiadania CT-TT, TT-CT (wyjątkiem jest sytuacja gdy pozostaje jedna osoba niezbuntowana)

Punkt z regulaminu jest taki jak podałem. Nie ma nic o zakazie podpowiadania TT-TT , więc jest to dozwolone! Kick nie słuszny , a skarga jak najbardziej słuszna.

Nie pozostaje nic jak czekać na werdykt od opiekunów. 

Pozdrawiam ;3.

Edit Co prawda to prawda @Pszczułka dobrze prawi :D Ale jak już do tego doszło , to cóż.XD

Edytowane przez Peter
  • Like 1

Przecież tutaj zaszło zwykłe nieporozumienie. Wina nie była z niczyjej strony. Fragment, który usłyszał strażnik mógł być wystarczający, aby nałożyć kare. Co jednak nie idzie z tym, aby tego nie wyjaśniać i od razu kick. Głupotą dla  mnie jest też pisanie tej skargi. Zachowujecie się jakbyście nie umieli rozmawiać między sobą i zamiast dojść do consensusu rzucacie tekty typu "Leci skarga :)"   

• Like 4
  • Dziękuję 2
  • Uwielbiam 2

Skarga słuszna lecz popieram w 100 % zdanie kolegi po fachu @Pszczułka mozna sie dogadać między sobą. Zachowanie strasznie dziecinne bo widzę że skargi zaczyna się składać teraz o byle co co jest dla mnie nie zrozumiałe. Kończę zdanie oddadzą Opiekunowie  Pozdrawiam.  

Bazyl zaczynasz powoli spamić bezsensownymi skargami 

rozumiem bezpodstawny kick ale mógłbyś wbić wtedy na serwer i to wyjaśnić myślę że @Bocik wysłuchał by i dał coś w rekompensacie

Ale nie lepiej napisać skargę :) 

Proszę cię następnym razem wyjaśnij sytuacje z guardem/adminem na spokojnie zamiast od razu pisać skargę ;) 

Bazyl

Ja już ci tłumaczyłem na pw, zanim napisałeś skargę, że to jest zwykłe nieporozumienie. Ja na miejscu BoTa również bym myślał że podpowiadasz. Rozumiem, że takie rzeczy mogą denerwować, ale przeczekać trochę czasu, ochłonąć i przemyśleć to na "trzeźwo". Zaklinam Ciebie oraz innych naszego serwera o panowanie na emocjami oraz o zaprzestanie celów prób zgnojenia innych graczy/adminów, tylko dlatego, że popełnili jedną pomyłkę!! Mylić się może każdy! Trochę zrozumienia dla innych!

Pozdrawiam serdecznie :) 

• Like 1
  • Uwielbiam 1

Ludzie obiektywności trochę

Sam jesteś sobie winien @Bazyl
Podpowiadając TT-TT przez mikrofon ryzykujesz tym, że CT "przechwyci" informacje co do miejsca/planu osoby buntującej się
I tak było w tym przypadku
(+ twoje pytanie retoryczne wypowiedziany w sarkastyczny sposób, kiedy BoT powiedział o zakazie podpowiadania)

Powinieneś był pilnować tego, kiedy został włączony mikrofon dla wszystkich

Podpowiedziałeś CT

Odrzucam

• Like 1
  • Uwielbiam 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności