Zygus 2 407 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Pytania od @TomeK. [P]Cześć. Elo [P]Co jest twoim największym osiągnięciem? mmm Rzut palantówką na 70m xD [P]Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Nie [P]Przeżyłeś kiedyś śmierć bliskiej osoby? Tak [P]Masz jakiś cel w życiu, do którego dążysz? Tak [/spolier] Pytania od @I3orix [P] siema Siema [P] Jak życie? A mogło by być lepiej [P] Alkoholizację dalej prowadzisz? Nie,teraz sportowy tryb życia [P] Jak się opiekunuje? Lepiej niż kiedyś na jb? Szczerze trochę nudno na Dr,ale i tak dobrze jest(mało obowiązków xD).Co do JB czasem żałuje,że zrezygnowałem ;d [P] Jakieś seciki nowe tworzysz? Obecnie nie ale mam w planie kolejny [P] Podanie na DD2 napiszesz? Nie,chyba,że serwer kiedyś trafi szlak,ale nie sądzę [P] Pamiętasz jakąś najdziwniejszą sytuację w twoim życiu? Najdziwniejszą?hmmm nie,chyba,ze jak pijany byłem,ale to i tak nie pamiętam wtf xD [P] @Mercus** bot? ;d I to jaki [P] Czemuś na idolu nie śpiewał? Bo nie chciałem mieć nowych fanów ;d [P] Piszesz na moda podanie? Nigdy.Jeszcze mam co robić w swoim życiu [P] Dobra tyle nara ;D Elo chłop Pytania od @Esme [P] Jak życie? Mogło by być lepiej xd [P] Nadal jesteś moim braciszkiem? Pewnie [P] Śniłam Ci się znowu? XD Nie xD [P] Kiedy przedstawisz mnie swojej dziewczynie? Ale której xD? [P] Na co poświęcasz ostatnio najwięcej czasu? Mam czas rozłożony,także nie wiem ;d [P] Kiedy mi zaśpiewasz? Jak będę pijany,czyli wcale ;d Tak btw nie nominujcie mnie już bo nie chce mi się tutaj odp. pisać więcej na ts3 możecie się dowiedzieć Nominuje @TomeK. xd Edytowane 19 Października 2017 przez Zygi 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Spoko odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Fajniutko, ale ja podziękuję za kolejne Q&A xd znajdź kogoś innego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @Zygi, możesz mnie nominować, zapewne nikt nie zada pytań. Co do pytań, gicik, ale spoilery pokręcone. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 No kurde, to powodzenia w szukaniu osób na kolejne Q&A ps: Mogłeś się bardziej postarać z odpowiedziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 miałem ci zadac pytania fajo ale musialem isc bo robote mialem pozdro;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Godzinę temu, Wercia. napisał: No kurde, to powodzenia w szukaniu osób na kolejne Q&A ps: Mogłeś się bardziej postarać z odpowiedziami Żeby jeszcze mi się chciało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi