KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam moj problem wiaze sie z tym ze wogle nie moge pisac na shout boxe;/ co sie dzieje jestem zarejestrowany itp a wogle nie moge pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Może masz blokadę ? Spamowałeś tam lub obrażałeś kogoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ShoutBox od 10 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 nikogo nie obrażałem wogle nie ma okienka gdzie tekst mogę wpisać szukałem wszędzie nic( , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ok Dziekuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi