s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Witam, Dzisiaj przychodzę do was z taką malutką, ale dość ważną dyskusją dla naszego serwera. Chciałabym poznać wasze zdanie na temat skinów kos oraz skinów dla vipa(oczywiście chodzi o modele do broni), plus czy opcja /modele wam wystarcza czy jednak uważacie że najlepiej by było zostawić klasycznego dusta bez żadnych dodatków? Plus jeszcze ostatnio dostaje dość dużo informacji na pw o te śmiechy i dźwięki przy zabijaniu, więc tutaj jest moje kolejne pytanie, czy chcecie aby dalej to pozostało na serwerze czy już wam się to znudziło i mamy to usunąć? Chciałabym aby wasze odpowiedzi były uzasadnione, ponieważ te które będą po prostu bezsensu zostanę ukryte:) Także liczę na waszą pomoc, dziękuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 ja osobiście chiałbym aby skiny były takie jak sa w sensie te modelowo do 1.6 tylko zmienic na m4 icarus fell i np ak_fire serpent do tego awp_dragon_lorde i deagle fade a co do dzwieku to tak jest to troche wkurzajace zastapilbym ten dzwiek dzwiekiem headshoot po strzale w hsa fajnie to brzmi a no i motywuje do dalszych hsow:D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek** 77 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Także tak , jeśli chodzi o skiny dla vipa to jest to dla mnie nie potrzebne bo przecież to jest cs 1.6 a nie go , jeżeli chodzi o kose to może zostać ale te skiny dla vipa to naprawde nie potrzebne. A te smiechy i dzwięki są spoko ale tak jak krzychu napisal można byloby dodac to "Headshoot" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Moim zdaniem skiny mogę zostać, zawsze jest opcja /modele, a wystarczy to wpisać raz na 25 minut, a po wyłączeniu skinów fps'y wracają, jeżeli ktoś ma z tym problem. Kosy zostają oczywiście. Jeśli chodzi o te śmiechy przy zabiciu od bomby to są irytujące.... Same dźwięki typu "Rampage, Mega Kill itp." są spoko, zawsze możesz się pochwalić, że zrobiłeś/aś Monster Kill'a. Spoko opcją też by było dodanie tego dźwięku przy zabiciu z noża(Odpalcie w 4 sec). Tyle w temacie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o modele kos to bym zostawił. Tylko można by było zrobić tak, aby te gorsze były dla zwykłych graczy a te lepsze dla VIP'a. Modele broni można zostawić. Poprawić tylko komendę /modele tak, aby zapamiętywała nasz wybór oraz można było wyłączyć poszczególne modele z osobna, Dźwięki typu Rampage też można zostawić bo motywują do dalszej gry, ale te heheszki przy wybuchu bomby to wywalić xD. Jeśli chodzi o dźwięk przy HS to raczej był by odtwarzany zbyt często co mogło by rozpraszać i tłumić odgłosy przeciwników. Natomiast jestem jak najbardziej za, na pomysł Memento z dźwiękiem przy zabiciu z kosy. Kosa nie zdarza się często więc ten dźwięk nie przeszkadzał by w rozgrywce. Edytowane 21 Października 2017 przez PIOTR_xD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Co do skinów, to jestem za usunięciem co do dzwieków, dać jakieś typu : dziabnął mnie, robi wrażenie itp jakieś śmieszne, czy święty granat, jest dużo pomysłów : D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Ja jestem za wyrzuceniem skinów sama nazwa sieci mówi wszystko to ma być klasyczny serwer dd2. Skiny chyba każdy umie sobie sam wgrać a jak nie to niech się nauczy Jak osoba wyżej pisała dodać lepiej jakieś śmieszne dźwięki typu "dziabnął mnie świnia" itp Edytowane 21 Października 2017 przez Parys Bo tak? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Skiny precz bo to Cs-Classic xd ktos wybije na serwer i mowi to niezly classic ? Dzwieki tez by mozna wyrzucic bo juz sie znudzily xd 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dobra, widzę że zdania są podzielone, więc zrobię ankietę, innego wyjścia nie widzę:/ Linkacz do tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi