eQu 113 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) 1. Nick:eQQ 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Jak będzie trzeba to tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/596771 8. Parę słów o sobie **:Jestem Miłym i wybuchowym chłopakiem który lubi grać w strzelanki. Na co dzień gram w tenisa ziemnego 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Miałem już admina na tym serwerze ale złożyłem rezygnacje bo miałem problemy z komputerem na dniach i tak będę nowego kupował wiec zacznę od nowa grać w cs:go 10. Steam_ID:STEAM_0:0:100050544 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2 godziny 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):wieczorowych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Edytowane 23 Października 2017 przez eQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na NIE: -nie wiem kiedy wróciłeś, ale gram codziennie i nie kojarzę twojego nicku z serwera -słabe podanie -brak aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Niby wróciłeś, a ani razu nie widziałem Cię na serwerze. Sprwadziłem twoje GameMe i jest bardzo słabe. Do tego słabo rozpisane podanie. Aktualnie: NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 -jestem na nie. Zanim bedziesz chcial cos odzyskac co straciles przez brak aktywnosci, to najpierw udowodnij ze wrociles na dluzej, a tak btw kim jestes bo cie za chiny nie kojarze jako adma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi