eQu 113 Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 (edited) 1. Nick:eQQ 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Jak będzie trzeba to tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/596771 8. Parę słów o sobie **:Jestem Miłym i wybuchowym chłopakiem który lubi grać w strzelanki. Na co dzień gram w tenisa ziemnego 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Miałem już admina na tym serwerze ale złożyłem rezygnacje bo miałem problemy z komputerem na dniach i tak będę nowego kupował wiec zacznę od nowa grać w cs:go 10. Steam_ID:STEAM_0:0:100050544 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2 godziny 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):wieczorowych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Edited October 23, 2017 by eQu Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzeł 216 Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Na NIE: -nie wiem kiedy wróciłeś, ale gram codziennie i nie kojarzę twojego nicku z serwera -słabe podanie -brak aktywności na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsukuyomi 629 Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Niby wróciłeś, a ani razu nie widziałem Cię na serwerze. Sprwadziłem twoje GameMe i jest bardzo słabe. Do tego słabo rozpisane podanie. Aktualnie: NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najeks 12 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 -jestem na nie. Zanim bedziesz chcial cos odzyskac co straciles przez brak aktywnosci, to najpierw udowodnij ze wrociles na dluzej, a tak btw kim jestes bo cie za chiny nie kojarze jako adma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAYZOOO 134 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Podanie odrzucone Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAYZOOO 134 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts