TenBrzydki 237 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 1. Nick: Quattro / Ten Brzydki 2. Imię:Dawid 3. Wiek:23 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Quattro/193.33.177.101:27156/https://www.gametracker.com/player/Ten Brzydki/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mieszkam w woj . Śląskim raczej spokojny i opanowany hobby wędkarstwo i hodowla gołębi pocztowych <------ wiem dziwne 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: mam teraz więcej czasu pewnie pomogę aktualnej administracji 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 0:0:3672890 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h-3h niekiedy więcej ale na pewno nie mniej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): pracuje w systemie 3 zmianowym tak wiec w zależności od tego jak mam zmianę 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 albo 5 lat kto by to liczył 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na tak +Amx zna +Był już tu adminem +Doświadczenie jest +Długi staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na tak, ogarnięty, kulturalny, aktywny gracz i doświadczony już admin, zna dobrze realia tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na tak : +steam +doswiadczenie +wiek +zna serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na TAK!: -Był już tutaj adminem -Ogarnięty -Doświadczony -Wiek -Steam -Aktywny -Pomocny Podczas swojej "służby" był idealnym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na Tak: +Doświadczony +Uprzejmy +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Na tak o łowi Ryby nawet duże zgłasza cziterow na U@ oraz pisze gdy ktos lamie regulamin do tego staz oraz posiadanie tu juz admina tzn doswiadczenie brac go poki cieply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Słaby snajper Strzelam lepiej nogami Ale no ogarnia Na mikro Mutacje Pisze raporty I ma duzo latek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Pracowałem z nim jeszcze za mojej kadencji Śmiało mogę powiedzieć, ze dawał sobie radę a i problemów z nim nie było. Flagi myślę, że dostaniesz na spokojnie Aktywny, Sumienny, Miły, Wszystko na plus Wera nie czekaj tylko chapaj go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Zapraszam na pw, przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi