xxkondzioxx2 0 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Twój nick: kOnDziO Wiek: 17 Kilka słów o mnie : Mieszkam w okolicach Krakowa interesuje się głównie motoryzacją , lecz w wolnych chwilach spędzam czas przed komputerem , nie mam rodzeństwa. Aktualnie uczę się w klasie 2 zawodowej na profilu ślusarz. W cs'a gram juz bardzo długo koło 11 lat Na tym serwerze gram około dwóch mięsięcy. Staram się o tą funkcje , ponieważ : Chcę dbać o porządek i kulture na serwerze , dośc często gram w nocy , a wtedy rzadko spotykam admina myśle , że o ktoś zawsze musi dbać o porządek i chciałbym się tym zajmować . Czy posiadam doświadczenie jako admin ? : Tak , adminem byłem już dwukrotnie. Znajomość AMX (od 1-10) : 7 Staż w grze : Około 2 mięsiecy link do GT : https://www.gametracker.com/player/kOnDziO/193.33.176.143:27015/ Ile czasu poświęce serwerowi : ( w tygodniu) 1-4 h zależy od szkoły i innych obowiązków , ( w wekeendy) od 2-6 h Czy uiścisz składkę adminowską? : Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIOTR_xD 375 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Na NIE - Konto pod podanie, - GT nie najlepsze, - Brak składki, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,399 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 "Tytuł tematu ma zawierać nick kandydata a przed nickiem tag tematu [Podanie]" Po za tym słaba aktywność na forum i serwerze.Popraw te aktywności i zapraszam za tydzień/dwa w szybkiej rekrutacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,399 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts