Frosty 17 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 1. Nick: Frosty 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/m 8. Parę słów o sobie **: Lubię snowboard i gaming 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym móc wpływać na to co się dzieje na strzeże i słyszałem że potrzeba nowego admina 10. Steam_ID: STEAM_1:1:36190760 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok. Od godziny 16 do 24 i czasami w godzinach porannych. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze i weekendy. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie posiadam 13. Czy posiadałeś już admina?: Nie posiadałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnowSh0T 6 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jestem na TAk miły atmosfere daje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jestem na tak +aktywny +ogarnięty +sprawdzi się jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 To podanko również zostawiam do rozpatrzenia prze opiekuna. Temat Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ostatniego czasu coś słabo z aktywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi