78 0 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Nick: 78Godzina: 12:30Nazwa mapy: deathrun_av2009_recolored-ezAdmin banujący: Anog55Powód: Wychodziłem poza bazę...Link do screenów: Wasz kochany admin nie zrobił screenów. <3Wycinek z konsoli : ************************************************ Informacje o banie Nick: 78 IP: 95.160.139.35 Powod: ostrzegalem cie wychodzisz z bazy Czas do unbana: Permanent Ban Nick admina: Anog55 Admin SteamID: STEAM_ID_LAN *****************************************Jeszcze dodam coś od siebie -W regulaminie nie widziałem, by pisało "ban za wychodzenie po za baze". Jeśli pisze to najmocniej przepraszam ;]-W powodzie jest napisane, że mnie ostrzegał. Ja mam go zmutowanego. Przejdź mutacje to cię odmutuje. -Raz mnie kicknoł, powód: "Za wychodzenie z bazy TT". Przed kickiem dostałem perk "jak bot". Sądziłem, że za wysoko skacze i dlatego mnie kickneło. (Auto-kick)-Nawet jeśli w regulaminie pisze by nie wychodzić z bazy, to po śmierci każdego CT, to nic złego.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Nie powinno to się skończyć permem. Ostrzegam cię nie rób tego więcej,no i daję ci UB a z anogiem sobie troszeczkę pogadam! ZAMYKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts