Tonio 4 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Pierwszy raz dostalem bana na jakims serwie w csgo od 4 lat Nie wiem jak wyglada wzror bo wzor jest tylko do cs1.6 . Jedyne co moge dac to : "Tonio" STEAM_1:1:120410040 00:21 89 0 active 196608 Wlazlem na byle jaki serwer i wpisalem status w console ale nwm ;p Ogl to na tym serwie zaczalem nagrywac moje plejsy poniewaz ludzie mowili ze mam haxy. No ale tego nie nagralem iz az poniewaz wlazlem na serwie dalem 4/5 ban z digla i insta ban. Mam jakiegos ss niby ale ani tego otworzyc sie nie da ani nic. Ale dodam go ;p Nwm mozecie se demko ogladnac albo moge wam wyslac moje filmiki jak gralem ;p de_dust20000.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Standardowo zastosuj się do wzoru, omijając punkty związane z cs 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonio 4 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 daj linka do tego wzrou bo cos go znalesc nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonio 4 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 ok zamknij ten temat zrobie nowy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi