FL Holly 26 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 1. Twój Nick: Hinata Hyūga 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: _kuva 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:169093975 5. Data i godzina zdarzenia: 29/10/2017 18:35 6. Mapa: dr_egipt 7. Opis sytuacji: Otorz chcialem postraszyc gracza ktory nie mial mutacji i wyzywal graczy na czacie glosowym. Napisałem dokładnie "Cześć tutaj administracja, (Nick gracza) albo zamkniesz piz*e albo dostaniesz pmute" i po tym dostalem bana na 1000 minut za "Podszywanie sie pod administracje" gdy w regulaminie nic nie ma napisane ,że jest to niedozwolone (Miałem taki sam nick jak teraz mam) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): rafik157 , Cosmic Wolf , Lemon (tommy) Prosze o zdjecie bana poniewaz byl on niesluszny i o wstawienie tego punktu do regulminu !!! 16 minut temu, Polar napisał: Za to powinienes dostać pbana (jak dla mnie) ponieważ nie wszystko musi byc napisane w regulaminie... Ps. To jest chyba wiadome że na każdym serwerze nie musi być to napisane (bo jest to oczywiste że za to jest ban..) No dobrze ale ban na 30 min a nie na 16 godzin 11 minut temu, Araaab napisał: "Cześć tutaj administracja.." CZYLI PODSZYWASZ SIĘ POD ADMINISTRACJĘ, czyli w tym przypadku admina, bądż opiekuna, więc dostałeś bana za podszywanie się + kultura. To nienalezy sie najpierw kick za podszywanie sie lub ban na 30 min a nie na 16 godzin. A propo kultury wiekszosc graczy na tym serwerze wysywa sie przeklina i obraza a wy z tym nic nie robicie wiec dziekuje za taka administracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) 18 minut temu, Evo^^ napisał: Napisałem dokładnie "Cześć tutaj administracja, Za to powinienes dostać pbana (jak dla mnie) ponieważ nie wszystko musi byc napisane w regulaminie... Ps. To jest chyba wiadome że na każdym serwerze nie musi być to napisane (bo jest to oczywiste że za to jest ban..) xdd Edytowane 29 Października 2017 przez Polar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 "Cześć tutaj administracja.." CZYLI PODSZYWASZ SIĘ POD ADMINISTRACJĘ, czyli w tym przypadku admina, bądż opiekuna, więc dostałeś bana za podszywanie się + kultura. Jak jest admin, to NIE MA MOWY NA OBRAŻANIE I ŁAMANIE REGULAMINU... A jak jest taka sytuacja, zapraszam na PW lub forum ciesz sie ze tylko 1000 minut bo mialo byc 10 000 czyli prawie tydzien A to już mój błąd, że źle zera napisałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Podszywanie się pod administratora=ban Obraza=ban Proste, czego nie rozumiesz? Ban najwyczajniej w świecie słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 4 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi