Bequdas 30 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Nick : Sooni wiek : 12 Link GameMe : http://classicffa.gameme.com/playerinfo/723443 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie) :tak Powód bana : Wyzywanie Od kiedy masz mute : Nie pamietam dokładni 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Dajmy ci OSTATNIĄ szansę. Nie widziałem w ostatnim czasie u ciebie złych zachowań. Edytowane 31 Października 2017 przez 22891_1489016373 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Na nie. Wczoraj musiałem ci dać bana za obrażanie mojej osoby, byłeś na tsie z Tommym, on włączył binda na gadanie, a ty powiedziałeś to co powiedziałeś. Po takim czymś mam pewność, że będziesz dalej wyzywal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Na TAK +sprawny i dzialajacy mikrofon +dlugi mute -mutacja +/- prowokacja (przestal ale nie wiem czy tak bedzie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YEBUT 6 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Jestem na TAK, gdyż gracz utrzymuje kulturę na say'u +sprawny działający mikrofon +długi perm mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 No cóż, ja też muszę tu wyrazić swoją opinię. -nie masz mutacji -moze i utrzymujesz kulture na say'u aczkolwiek, wszedlem z ciekawosci na tsa i tam bylo pieklo, to samo na arenkach. Ciagle bindy, spiewanie, wkurzanie, obrazanie. Mute nie powinien byc zdjety dopoki nie zmadrzejesz lub zaczniesz posiadac mutacje, tyle Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imoono 3 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 powinien dostać unmute bo jest pomocny i miły ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 4 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi