Marchewa 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 1.Twój Nick: Marchewa 2.Nick admina/gracza który zawinił: Grooby/Anog55 3.Admin/Gracz : Admini 4.Data i godzina: 13:24 27 listopada 2012 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/AB8sW/I-pewnie-znow-moja-wina....bmp6.Opis sytuacji: Gralismy na arctic i bylo wszystko w porzadku. Potem bylo vote zmienila sie mapa na deathrun_baw bo gracze taka wybrali. Zagralismy jedna runde na deathrun_baw a anog juz placze ze zmieniamy zmieniamy zrobil dwa razy vote i wyszlo na nie to napisalem mu zeby nie zmienial.. Potem patrze a tu vote "Marchewa to ciul ?" I te vote zrobil grooby poniewaz anog nie potrafi robic vote hahaha i jeszcze mu dziekowal za to ze mu zrobil vote. Napisalem na admin sayu (PLAYER) Marchewa : co ty kruwa robisz za vote pedale jebany. Bo nie bede sobie pozwalal bukietom mnie wyzywac.. I tak H@ powie ze to moja wina bo admini placa hajs... Pozdrowki dla bezmozgow i tempakow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 hAHA bo to twoja wina ja sobie tak lekko zażartowałem a ty spinasz dupę wiec dałem Ci bana za obrazę i tyle. Tempy to ty jesteś ... a po za tym wchodzisz na serwer i kazdemu rozkazujesz ja wiem co mam najlepiej robić nikt mi nie musi mówić ..l.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Po pierwsze to juz sie wjebales synu. Nie w twoim imieniu bylo vote tylko w imieniu Anog55 bo ten tempak nie potrafi robic vote. I to nie byl zart tylko wyzwisko bo powiedzialem anogowi ze admin raczej powinien ogarniac dr a on poczul sie dotkniety i tak wlasnie zareagowal.. I wyjebane mam w tego bana tylko jak patrze codzien jak ludzie sa beznadziejnie idiotyczni to az zabijac sie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W sumie ja też czasem tak robię i nie miałem ani jednej skargi na to więc nie wiem komu to przeszkadza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 I ja bym zrobił tak. GRooBY, Zawiesił bym mu Admina bo nie wie do czego on służy,Admin to nie zabawka i nie służy do obrażania graczy. A dla Marchewa, jakieś ostrzeżenie/kara bo powinien od razu zrobic screena i piasać skarge(a nie wyzywać).,że jest nie odpowiedni człowiek na nieodpowiednim stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 przeszkadza bo admin moze cisnac graczowi ale jak gracz pocisnie adminowi to kurwa wielkie halo i bany sie sypia.. [ Dodano: 2012-11-27, 13:41 ] Prowokator. A co ja jestem zeby on mnie mogl bezkarnie obrazac .. ? Ja sobie nie bede pozwalal jakiemus bukietowi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Prowokator sory ale wyśmiałem Cie w tym momencie ! za takie cos zawieszanie admina haha ja nawet ani jednego ostrzezenia nie dostałem a ty tu o zawieszaniu:D . Marchewa jak maszs 12 lat i kazde w tym przypadku "ciul" cie rani to pozdro wes lepiej usun csa z kompa bo w nocy nie bedziesz umial spac,... dla mnie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kurwa grooby przez kazdy twoj post sie pograzasz ... Pierdolisz bez sensu i tylko prowokujesz do wkurwienia... I zeby bylo jasne mam 18 lat i twoje slowa na pewno mnie nie rania bo jestes nic nie znaczaca osoba dla mnie. tylko nie bede sobie pozwalal na takie traktowanie tylko bede z toba jechal jak z dziwka bo tylko na tyle zaslugujesz. [ Dodano: 2012-11-27, 13:52 ] . Marchewa jak maszs 12 lat i kazde w tym przypadku "ciul" cie rani to pozdro wes lepiej usun csa z kompa bo w nocy nie bedziesz umial spac,... dla mnie koniec to wez ty kurwa spojrz co ty robisz. Wy mnie wyzwaliscie od ciulow to wam pocisnalem a jak ja was wyzwalem to dales bana hahahahahha i kogo tu rania czyje slowa.. Pozderki i jeszcze raz jestes tempak bo nie myslisz nad tym co piszesz haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 wes skoncz czlowieku dalem ci bana bo mnie wkurwiles a ja zrobilem tego vota dla jaj a ty odrazu wyzywasz od pedlalow ogarnij sie . ty sie pograzasz skonczylem z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeśli mogę wtrącić słówko to Jak zauważyłem ANOG nikogo nie banuje, a przynajmniej nie potrafi.. Gdy ktoś skraca zamiast go zbanować czeka aż koleś wyjdzie, a potem cieszy się, ze uciekł i ma jakieś wytłumaczenie. A nasz kochany GRooBY wchodzi na sewer, wchodzi do specta i siedzi. Zajmuje tylko slota. Nie pomaga, niby także i nie szkodzi.. Poza tym gdy tylko próbowałem go zmusić do interwencji odrazu mnie zwyzywał.. Mówiąc: Może mnie nie ma?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Weźcie skończcie ten spam jak nie chcecie dostać warnów . Niech H@ coś powie i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No i tak to wyglada.. H@ sie wypowiedzial juz tak ze lepiej nie mogl .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 hAHA bo to twoja wina ja sobie tak lekko zażartowałem a ty spinasz dupę wiec dałem Ci bana za obrazę i tyle. Tempy to ty jesteś ... a po za tym wchodzisz na serwer i kazdemu rozkazujesz ja wiem co mam najlepiej robić nikt mi nie musi mówić ..l..Masz admina i powinieneś znać regulamin no i kolejna skarga boże takich adminów(dzieci) dawno nie widziałem No i po co to vote żeby pokazać że jesteś lepszy i wyższy że tak możesz to się może skończyć utratą adma ! (no i tak zapewne będzie) Wstydź się co sobie ludzie myślą o serverowni jak ty coś takiego odwalasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 jestes pojebany czlowieku nie jestem dzieckiem mam 18 lat tak dla twojej wiadomosci a za takie cos skarge pisza tylko popierdoleni ludzie co nie maja co robic i chuj moge dostac warna wkurwiacie mnie juz z tymi skargami o byle co !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Skoro sa skargi o byle co to nie odpierdalaj byle czego.. Ale wytlumaczyles sie zajebiscie... [ Dodano: 2012-11-29, 13:44 ] A H@ nadal wyjebka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Marchewa, Head Admin ma czas ! na wypowiedź ! Zapraszam do przeczytania Regulaminu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jeszcze jedna skarga i grooby wypada.CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi