razempomadkilo 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 1. Serwer:Cod 45k WYJEBANY EXP2. Nick:BOOTEK3. Imię:Maciek4. Wiek:175. Znajomość Amxx(0/10):6/106. Mikrofon(Tak/Nie):tak mam 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie):tak bede miec 8. Czas spędzony na forum:malo bo nowe forum ale nabije z czasem9. Opisać siebie:jestem maciek mam 17 lat lubie grac w csa na codach takich jak ten gram tu dosc dlugo,w wolnym czasie chodze z kolegami na silownie ,lubie gotowac ,interesuje sie pilka,siatkowka .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:poniewaz podoba mi sie wasz serwer ,jestem aktywny ,ogarne cziterow tera 31 slotow wiec potrzebni sa admini bo 1 admin na 30 osob to za malo ,pomoge ogarnac 11. Linki do reklam:reklamy zrobie jezeli zostane przyjety 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy: zalezy czego aim ban perm wh ssy -Gdy ktoś nadużywa micro:daje upomnienie ,jak nie pomoze ban -Nadużywa Kultury na serwerze:daje bana zalezy jak mocno wyzywa jezeli lekko to upomnienie 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na Nie - wymagania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja jestem na nie 1 post? pewnie dzisiaj dołączył podejrzane to jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja tu czegoś nie rozumiem. Czemu koleś wbija i od razu składa podanie. Jestem stanowczo na NIE. Wbijasz i pierwszy post podanie na adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na Nie -mala aktywnosc na forum -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Gosciu dobry jest;) pierwszy post podanie o Adma:) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 NIE Aktywność na forum H na forum Konto dla podania Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 NIE- słaba znajomość AMX- brak reklam- aktywność na forum + czas spędzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na nie : -Nie ma reklam - Słaba znajomosc amx -Konto do podania :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 na nie: -malo cie widze na servie -amx -wiek -czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na nie. Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na Nie -wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wymagania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi