Stew 31 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 1. Nick:♥тσмму♥ 2. Imię:Patryk 3. Wiek:15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7-10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe: Miałem 3 konta na których grałem na DeathRun to jest teraz to konto na którym gram http://classicffa.gameme.com/playerinfo/730723] 8. Parę słów o sobie:Mam na imię Patryk,mieszkam w województwie łódzkim w małym mieście Radomsko 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Chciałbym pomóc w rozwoju serwera 10. Steam_ID: STEAM_0:0:84772998 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Często gram w godzinach wieczornych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2459h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie posiadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Znam cię nie od dziś, wiem jaki jesteś. Jestem u ciebie za okresem próbnym, każdy musi mieć ten swój "pierwszy" raz. +aktywność +kultura +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mam mieszane uczucia, ale jestem za okresem próbnym ;p +aktywny +dośyć ogarnięty +składka - strasznie słabo rozpisane podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 NA TAK +WIEK +AKTYWNY +SKŁADKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jestem na TAK +aktywny +/- wiek +miły +składka +jestes kulturalny Moim zdaniem poradziłbyś sobie z tym stanowiskiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imoono 3 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 na tak -Ogarnięty -Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi