deusik 69 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: deusik 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: Sozzak 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:98984420 5. Data i godzina zdarzenia: Godzina nie pamietam dokladnie około 18 30 02.11.17 6. Mapa: ba_jail_canyondam_go 7. Opis sytuacji: Był Killday i w teleporcie na skyrace ( drzwi ) zbugowałem się z sozzakiem , on wpisał killa i potem się odrodził jak dla mnie to nadużywanie guarda 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demo http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_canyondam_go-1509646260-1509648900.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 0 5 [ KillDay ] @Ang9lek Sozzak jako guard powinien chyba wiedziec czy sie moze odrodzic bylo wiele sytuacji na serwerze i ze swojego doswiadczenia wiem ze gdy zbugujesz sie w kims a nie on w tobie to wpisujesz killa i nikt cie nie moze odrodzic to jest twoja wina . @SharD Co do tego , że mnie "boli pupcia" nie wiem czy pisanie skargi jest równoznaczne z bólem dupy ale spoko . Nie grasz na serwerze nie wypowiadaj się PROSTE . Jak napisałem w 1 Edicie było wiele sytuacji , że ct zbugował się w tt i wpisywał killa i nikt go nie odradzał . Dziękuje za uwagę pozdrawiam DEUS :)) Edytowane 3 Listopada 2017 przez baranek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sozzak 16 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) @baranek Muszę się wybronić bo to pierwsza skarga na mnie podczas gdy mam rangę. Faktycznie zbugowałem się w tobie podczas kd, kazałeś mi się killnąć to zrobiłem to, lecz spytałem sie @Ang9lek na ts czy mogę się odrodzić a on mi powiedział, że tak to zrobiłem. Wiem z pewnych źródeł, że chcesz mnie wygryźć z administracji no, ale moim zdaniem skarga bez sensowna. @mzkzz nie rozumiem twojej wypowiedzi. Nie było cie dawno na serwerze, więc nie wiesz jak się aktualnie zachowuje. Edytowane 3 Listopada 2017 przez Sozzak poprawiłem literówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ang9lek 66 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 To tak Wypowiem sie teraz. Tak Powiedzialem do sozzaka ze moze Sie odrodzic, Nie bylem aktualnie na servie w wtedy w momenice i nie zrozumialem Dokladnie Sytuacije . Moze i to moja wina no ale okay. Ale nie wiem czemu wedlug ciebie to odrazu jest naduzywanie Guarda ? ._. , Moim zdaniem naduzywanie guarda jak by caly czas Cos robil z Komendami i sie bawij a ze sie mnie spytal co gdy cos robilem i nie zrozumialem Wszystkiego to powiedzialem mu ze moze sie odrodzic , a dokladnie zrozumialem " Zbugowalem sie z nim i czy moge sie odrodzic " No to pomyslalem ze to twoja wina i dlatego mu pozwolilem takze... nie wiem co jeszcze dopisac jak cos bede edytowal jak beda jakies problemy narka Pozdro Ang9lek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Bezsensowna skarga. Mogl sie odrodzic poniewaz zbugowaliscie i byl zmuszony do wpisania "killa". Nie jeden gracz/guard juz tak zrobil. Naduzywanie guarda to bawienie sie komednami czyli os slapucaly czas kogjesz , badz i sie odradzasz w nieskonczonosc ,a on to zrobil raz. Jak dla mnie skarga do usuniecia. Wiekszosc sie dziwila ze Sozzak dostal guarda ale konwoy nie wybral by osoby nieogarnietej lub nie spisujaca sie w swoim zadaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Witam Jako iż jestem osobą OBIEKTYWNĄ ogłasza się co następuje: Gracz o nicku @Sozzak rzeczywiście zbugował się wraz z graczem @baranek ale nie rozumiem do końca powodu skargi ty piszesz skargę przez to że sozzak Cię zbugował na 3 sekundy poczym się zabił i odrodził? To nie jest nadużywanie guarda. A teraz dodam coś od siebie. @baranek jako iż jesteś naszym "uwielbianym stróżem prawa" na serwerze i jeśli nie podobają Ci się osoby w administracji i zamierzasz pisać bezsensowne skargi to może jak to mówi D.Szpakowski "No z takimi skargami, pomyśl może o zmianie serwera" Orginał: "No z takimi strzałami, pomyśl może o zmianie zawodu". Mam nadzieję że zrozumiałeś. Mój werdykt: Skarga do odrzucenia ze względu na brak mocnych dowodów na zaniedbanie obowiązków guarda oraz proszę o nadanie specjalnego orderu "Stróża Prawa" w postaci warna dla gracza@baranek za zaśmiecanie tematu bezsensownymi skargami. @KonWoy Jako iż Cię lubię i szanuję twój czas proszę tutaj masz dokładną minutę zajścia po 23:04 a przepraszam ta informacja to dla @Netherslay Pozdrawiam nadal z banem Rudolf Hess Edytowane 4 Listopada 2017 przez Arver 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 I znowu jesteśmy świadkami coraz częstszego zdarzenia pod tytułem pozbycia się guardów bólu dupy. Co do skargi: Deus z sozzakiem się rzeczywiście zbugowali się i wpisał kila to jest na razie proste. Później się ożywił co jest normalne, a nie nadużywanie. Wiesz kiedy jest nadużywanie? Nadużywanie jest wtedy jeżeli używa komend "dla zabawy" np.: ćpanie wszystkich jak ktoś nie chce, nadmierne mutowanie graczy albo używanie $ w celach innych niż pomaganiu graczy i informowaniu graczy. Panie @mzkzz jeżeli według ciebie guard @Sozzak zaniedbywuje obowiązki guarda to sam napisz skarge, a nie podpinasz się do innego tematu. Moim zdaniem ta skarga powinna być usunięta a @baranek odpowiednio nagrodzony za tą bezsensowną skarge. A co do całej reszty bo wiem że nie tylko deus ma problem że sozzak dostał guarda, a kilka graczy. Powiem wam coś. Nie trzeba było dawać na tak, gdybyście wy dali na nie to on niebyłby w miejscu gdzie obecnie znajduje, a nie że zdziwienie, płacz i próby pozbycia się go w postaci takiej skargi. Jeżeli ktoś z was ma nadzieje że ta skarga zostanie przyjęta, to nie tym razem spróbujcie ponownie A co do ciebie @baranek jest to kolejna próba wygryzia kogoś z administracji wcześniej zrobiłeś to dokładnie z @Arver a teraz na @Sozzak. Znowu rodzi u ciebie ból dupy. Mam taką rade weź walnij się głową o drzewo, a nie szkoda drzewa w ściane jakąś. Może wtedy ogarniesz swoją dupe, a jak nie idź to do apteki i kupujesz maść na ból dupy. Lubie cie baranek, ale niepodoba mi się twoje zachowanie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ożywiłeś się dwukrotnie pomimo tego, że nie musiałeś tego robić - ożywiłeś się tylko by "poskakać" sobie po mapie Jako, że to nie było jakieś wielkie przewinienie, guard @Sozzak otrzymuje upomnienie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi