Natali585 26 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Twój nick: Natali585 Wiek: 14 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Natalia, pochodzę z malutkiej miejscowości w województwie Świętokrzyskim. Mam 14 lat. Uwielbiam sport, ale najbardziej piłkę nożną, którą oczywiście trenuje w Akademii Piłkarskiej. Jestem osobą bardzo otwartą, zwariowaną, ale gdy trzeba też bardzo poważną. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Często gram na serwerze, i gdy widzę jak ludzie łamią regulamin (txt, kultura, mikro, podszywki, itp.) pod nieobecność admina, to po prostu szlak mnie trafia, staram się ich upominać ale kto posłucha zwykłego gracza… w dodatku dziewczyny. Więc mam nadzieje że dostane szanse, i będę mogła pokazać że z administracją DR się nie zadziera.. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak, Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 7-8 Staż w grze: 3,5 lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Natali585/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): dni robocze: 3-5 godzin, weekendy: 5-8 godzin Czy uiścisz składkę adminowską?: Niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 - Wiek - GT 3-5h w tygodniu 5-8h w weekend? Nie widzę jakoś tego >.< Podanko nawet dobrze rozpisane ale GT do nadrobienia i pokaż że potrafisz tyle siedzieć Na tą chwilę na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Twoje częste granie na serwerze, wchodzisz na 20 minut i nie ma cię godzine i tak w kółko. -skladka -wiek -GT Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Na Nie -GT -skladka i tak samo jak Optimus 6 minut temu, OptimusPrim napisał: 3-5h w tygodniu 5-8h w weekend? Nie widzę jakoś tego >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Na nie. Jesteś prowokacją i wulgarna osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Również na nie. Wystarczy,że wiem po własnej ocenie sytuacji jak sprawowałaś się na JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi